Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Hörmann Garagedeuren

Mooie en functionele oplossingen

Verwelkom de perfecte balans tussen moderniteit en functionaliteit in uw garage met Hörmann garagedeuren. Bij Multi Kozijn zijn we officiële dealer van deze veelzijdige garagedeuren. Ontdek de perfecte garagedeur passen bij uw woonstijl en woonwensen.

project-singleBg
building-d1
Hollands accent slim
building-d1
Hollands blok
building-d1
Hollands facet
building-d1
Hollands accent

Soorten Hörmann garagedeuren bij Multi Kozijn

Hörmann biedt een breed scala aan mogelijkheden aan in hun assortiment. De sectionaal garagedeuren worden geleverd met een verfijnd stalen oppervlak, verkrijgbaar in een klassieke cassettete- of moderne S-, M-, of L-profilering. U kunt kiezen uit vijf verschillende oppervlaktestructuren: woodgrain, sandgrain, silkgrain, micrograin of decograin. Onder het stalen oppervlak gebruiken we uitsluitend hoogwaardig, volgeschuimd polyurethaan, wat bijdraagt aan duurzaamheid en isolatiekwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een sectionaaldeur, Berry kanteldeur, zijdelingse garagedeur, garage-zijdeuren of openslaande garagedeuren, wij bieden diverse opties aan om aan uw behoeften te voldoen.

Voordelen van Hörmann garagedeuren

Ruimtebesparende garagedeuren

De sectionaal garagedeuren van Hörmann bestaan uit boven elkaar geplaatste panelen. Deze deur trekt zich ruimtebesparend onder het plafond van uw garage terug. Zo benut u zowel de ruimte vóór als in uw garage volledig. Omdat de looprails achter de opening ligt, is de gehele inrit voor uw auto vrij.

Geïsoleerde Hörmann garagedeur

Hörmann sectionaaldeuren zijn leverbaar met een paneeldikte van 42 mm. Deze dubbelwandige LPU-sectionaaldeuren bieden u de beste isolatie. Bovendien zorgen deze panelen voor nog meer stabiliteit en een geruisloze deurloop. Uw garagedeur is leverbaar in bijna alle kleuren.

Comfortabele bediening

Dankzij de elektrische aandrijving met afstandsbediening is het eenvoudig om de deur te openen en te sluiten vanuit de auto. Dit is vooral bij regen, kou en duisternis aangenaam. De verlichting schakelt automatisch in en uit. De speciale uitschakel automatiek zorgt voor extra veiligheid, bijvoorbeeld bij spelende kinderen.

Veelgestelde vragen over garagedeuren

Hörmann biedt de volgende soorten garagedeuren aan: sectionaaldeuren, Berry kanteldeuren, zijdelingse garagedeuren, garagezijdeuren en openslaande garagedeuren.

Hörmann garagedeuren zijn uitermate veilig. Deze hoogstaande garagedeuren fabrikant heeft veiligheid in elke garagedeur geïntegreerd. Als u op zoek bent naar extra veiligheid, biedt Hörmann ook extra veiligheids mogelijkheden aan.

Wilt u meer weten over Hörmann garagedeuren?

We helpen u
graag verder!
Persoon hulp
schuco_single

In de wereld van garagedeuren, voordeuren, huisdeuren en aandrijvingen is de naam Hörmann synoniem geworden met kwaliteit en betrouwbaarheid. Als internationaal familiebedrijf hebben ze al meer dan 50 jaar een reputatie opgebouwd die draait om innovatie, klanttevredenheid en een garantie van kwaliteit. Hun producten worden gekenmerkt door hun hoogwaardige materialen, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid.

Martijn Multi Kozijn

Onze showroom

exclusief voor u gereserveerd

Benieuwd wat we voor uw woonwens kunnen betekenen? Wij reserveren onze showroom exclusief voor u om u van A tot Z te kunnen begeleiden bij uw woonwensen. Hier kunt u de verschillende opties ervaren om zo tot het perfecte gewenste resultaat te komen. Ons tekenteam zit klaar met koffie!

Bezoek exclusief onze showroom

Voor het maken van een afspraak kunt u ons ook bellen op 033 245 55 30, of mail naar receptie@multikozijn.nl

MULTIKOZIJN-1970604
MULTIKOZIJN-1971126

Voordelen van Hörmann garagedeuren

 • green-check

  Elektrische bediening

 • green-check

  Ruimtebesparend

 • green-check

  Duurzaam

 • green-check

  5 oppervlaktestructuren mogelijk

 • green-check

  Bijna alle kleuren mogelijk