Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Horren

Houdt buiten, buiten

Kiest u voor kunststof kozijnen, dan kiest u voor woongenot. Dat betekent ook lekker slapen en uitgerust wakker worden. Daarom adviseren we u direct bij de aanschaf van uw kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpui exact passende horren te plaatsen. Zo voorkomt u het irritante nachtelijke gezoem bij uw oor.

project-singleBg

De hoogste kwaliteit horren

Om vliegen, muggen, spinnen en ander ongedierte buiten te houden terwijl uw raam of deur openstaat, hebben wij voor u de beste horren leveranciers uitgezocht. Wij werken met KeJe en Unilux. Van beide merken zijn verschillende toepassingen mogelijk voor zowel kunststof ramen als deuren. Elke hor is gemaakt van super dun zwart gaas en draagt daardoor bij aan een sfeervolle inrichting van uw woning.

Verschillende horren bij Multi Kozijn

Bij Multi Kozijn bieden we zowel horren voor ramen, deuren als schuifpuien. Zo kunt u genieten van optimaal woongenot! Om te kijken wat in úw situatie het meest ideaal is, kijken we graag met u mee.

Horren voor ramen

Wij bieden verschillende soorten horren aan voor ramen. Zo kunnen we altijd een passend advies geven over welke hor het beste bij uw wensen en woning past. Onze horren variëren tussen: 

 • Rollende raamhor
 • Vaste raamhor
 • Hor voor draaikiepraam en schuifraam
 • Hor voor draairaam naar binnen en naar buiten

Speciale horren

Bent u allergisch aangelegd of heeft u last van hooikoorts? Kies dan voor onze speciale pollenhorren. Het horgaas is flinterdun zodat er wél frisse lucht doorheen komt, maar geen stuifmeel of pollen. U laat ongestoord een frisse wind door uw woning waaien zonder dat u rode of prikkende ogen krijgt. Heerlijk wonen én slapen.

Horren voor deuren en schuifpuien

Naast horren voor ramen bieden wij ook horren voor deuren en schuifpuien in, zodat u nog meer frisse lucht naar binnen kan laten komen. Ook hier bieden wij verschillende soorten horren aan om altijd een passende oplossing aan te kunnen bieden, zoals:

 • Plissé hordeur
 • Vaste hordeur
 • Hor voor draaideur, openslaande deuren en schuifpui.

Veelgestelde vragen over horren

Horren zijn verkrijgbaar in verschillende maten en typen om aan verschillende behoeften te voldoen. Ze kunnen worden aangepast aan verschillende soorten ramen, deuren, schuifdeuren en zelfs dakramen.

Horren vereisen over het algemeen minimaal onderhoud. Af en toe stofzuigen of afnemen met een vochtige doek is meestal voldoende om ze schoon te houden. Zo is niet alleen uw kozijn, maar ook uw hor onderhoudsvriendelijk!

Een rollende hor is een hor die gemonteerd is op een rolmechanisme. Deze horren kunnen verticaal worden geopend en gesloten door ze omhoog of omlaag te rollen.Een vaste hor is een horpaneel dat permanent is bevestigd voor een raam of deur. Dit type hor is niet beweegbaar en blijft op zijn plaats om insecten buiten te houden. Een plissé hor is een hor met een gevouwen gaas dat zich als een harmonica uitvouwt wanneer het wordt geopend en zich weer compact opvouwt wanneer het wordt gesloten.

Wilt u meer weten over horren?

We helpen u
graag verder!
Persoon hulp
Martijn Multi Kozijn

Onze showroom

exclusief voor u gereserveerd

Benieuwd wat we voor uw woonwens kunnen betekenen? Wij reserveren onze showroom exclusief voor u om u van A tot Z te kunnen begeleiden bij uw woonwensen. Hier kunt u de verschillende opties ervaren om zo tot het perfecte gewenste resultaat te komen. Ons tekenteam zit klaar met koffie!

Bezoek exclusief onze showroom

Voor het maken van een afspraak kunt u ons ook bellen op 033 245 55 30, of mail naar receptie@multikozijn.nl

MULTIKOZIJN-1970604
MULTIKOZIJN-1971126

Voordelen van horren

 • green-check

  Exact passend in jouw kunststof kozijn

 • green-check

  Zonder schroef- of boorgaten op je kozijn

 • green-check

  Robuust

 • green-check

  Eenvoudig te plaatsen

 • green-check

  3 jaar garantie