Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

InBlindz jaloezieën

Stofvrije raamdecoratie

Met InBlindz jaloezieën hoeft u nooit meer uw raamdecoratie af te stoffen! De ingebouwde zonwering zorgt niet alleen voor gemak, maar heeft vele andere voordelen. Bij Multi Kozijn kunt u terecht voor jaloezieën tussen dubbelglas van onze leverancier InBindz.

project-singleBg

Jaloezieën tussen het glas

Iedereen is bekend met de raamdecoratie die u voor uw raam heeft hangen. Bent u op zoek naar een onderhoudsarme, nieuwe versie van raamdecoratie? Dan zijn de InBlindz jaloezieën wellicht wat voor u! Deze jaloezieën worden niet voor uw raam geplaatst, maar tússen het glas. Innovatief, want er zitten veel voordelen aan zonwering tussen het glas.

Voordelen van InBlindz jaloezieën tussen glas

Er zitten vele voordelen aan het plaatsen van jaloezieën tussen het glas, in plaats van voor het glas

12 soorten bediening

InBlindz biedt 12 soorten bediening aan voor de jaloezieën tussen het glas. Op deze manier weet u zeker dat u uw perfecte zonwering kan kiezen! Als u voor handmatige bediening kiest kunt u kiezen uit onder andere een koord, een magneet, of een staaf. Kiest u liever voor elektrische bediening, dan heeft u de keuze uit een schakelaar, een afstandsbediening of zelfs via uw telefoon of tablet.

Duurzaam glas

Zonwering tussen het glas werkt perfect samen met HR++ glas. Sluit u de zonwering dan weert u de zon voordat deze de ruimte achter het glas verwarmt. Met de jaloezieën open gekanteld, laat u de gewenste hoeveelheid warmte en licht binnen. De HR-coating op de binnenruit zorgt ervoor dat deze warmte binnen blijft. En het ziet er zeer stijlvol uit!

Nooit meer schoonmaken

Stof en vuil op jaloezieën schoonmaken is een monnikenwerk. Gelukkig is dit werkje met jaloezieën tussen het glas verleden tijd. Hierdoor maken vocht, vuil en wind geen schijn van kans. Handig om vetspetters op de plissés in de keuken of tandpasta spetters op de jaloezieën in de badkamer te voorkomen. 

Veelgestelde vragen over jaloezieën tussen dubbelglas

U kunt de jaloezieën handmatig of elektrisch bedienen, afhankelijk van welk product u kiest tussen uw glas te plaatsen. Zo zijn er opties voor een koord, magneet, een schakelaar in de muur of zelfs via een afstandsbediening.

Een van de grootste pluspunten van InBlindz jaloezieën tussen dubbel glas is dat er geen stof op de jaloezieën te liggen komt. Dat betekent dat u ze ook niet schoon hoeft te maken! Zo is deze vorm van raamdecoratie zeer onderhoudsvriendelijk.

Jazeker, de jaloezieën tussen dubbel glas kunnen ook in schuifpuien worden geplaatst! U kunt de jaloezieën dan bedienen op het moment dat de schuifpui gesloten is. Zodra u de schuifpui open heeft staan, zijn de jaloezieën tijdelijk niet te bedienen en blijven ze staan op de laatste stand.

Wilt u meer weten over InBlindz jaloezieën?

We helpen u
graag verder!
Persoon hulp
schuco_single

InBlindz® is een echt Nederlands familiebedrijf dat voortkomt uit Stolker Glas, met maar liefst 25 jaar ervaring in het maken van dubbel glas. Bij InBlindz® zijn ze helemaal thuis in alle soorten glas en alle combinaties van zonwering en raambekleding ertussen. Ze maken alle producten op maat in hun eigen fabriek, waardoor u van kwaliteit verzekerd bent.

Martijn Multi Kozijn

Onze showroom

exclusief voor u gereserveerd

Benieuwd wat we voor uw woonwens kunnen betekenen? Wij reserveren onze showroom exclusief voor u om u van A tot Z te kunnen begeleiden bij uw woonwensen. Hier kunt u de verschillende opties ervaren om zo tot het perfecte gewenste resultaat te komen. Ons tekenteam zit klaar met koffie!

Bezoek exclusief onze showroom

Voor het maken van een afspraak kunt u ons ook bellen op 033 245 55 30, of mail naar receptie@multikozijn.nl

MULTIKOZIJN-1970604
MULTIKOZIJN-1971126

Voordelen van jaloezieën tussen dubbel glas

 • green-check

  Isolerende werking

 • green-check

  Onderhoudsvriendelijk

 • green-check

  Bepaal zelf de lichtinval

 • green-check

  Handmatige of elektrische bediening