Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Plissé gordijnen

Moderne zonwering

Bent u op zoek naar een eigentijdse en stijlvolle zonwering en raamdecoratie? Dan bieden plissé gordijnen een uitstekende oplossing. Dankzij hun veelzijdigheid kunnen plissé gordijnen altijd worden aangepast aan uw specifieke woonwensen. Met een ruime keuze aan stijlopties passen ze naadloos in uw interieur, waardoor uw woning af wordt!

project-singleBg

Wat zijn plissé gordijnen?

Plissé gordijnen zijn gordijnen die bestaan uit stof die in gelijkmatige plooien is gevouwen, waardoor een harmonica-effect ontstaat. Wanneer de gordijnen opgetrokken worden, stapelen de plooien zich netjes op en nemen ze minimale ruimte in, terwijl ze, wanneer neergelaten, een strak en elegant uiterlijk behouden.

Voordelen van plissé gordijnen bij Multi Kozijn

Raamdecoratie zonder schroef- en boorgaten

Om uw prachtige kunststof kozijnen mooi te houden, monteren wij uw Verosol zonwering zonder schroef- en boorgaten. Alle Verosol plissés, rolgordijnen, paneelgordijnen en lamellen zijn gemaakt van een zonwerend textiel, gemaakt in de kleur die u wenst.

Geen inkijk, wel zicht naar buiten

Natuurlijk wilt u comfortabel wonen. In de zomer moet het binnen lekker koel zijn en in de winter aangenaam warm. Bovendien wilt u genieten van het uitzicht, ook als de binnenzonwering naar beneden is. Met plisse gordijnen van Multi Kozijn heeft u geen inkijk, maar wel volop zicht naar buiten.

Raamdecoratie tussen het glas

Met zonwering tussen het glas zit uw plissé gordijn namelijk tússen het isolatieglas. Hierdoor maken vocht, vuil en wind geen schijn van kans. Handig om vetspetters in de keuken of tandpasta spetters in de badkamer te voorkomen. U heeft de keuze uit een handmatige of elektrische bediening.

Plissé gordijnen van KeJe

De Splendid Pliss is een raamdecoratieproduct in een aluminium frame die d.m.v. magneetband en staalband zonder boren of schroeven op het kunststof kozijn gemonteerd wordt. Het systeem kan voorzien worden van 4 verschillende stoffen (decoratief, niet doorschijnend, 100% verduisterend en duo stof) waardoor het voor elke ruimte geschikt is.

Veelgestelde vragen over raamdecoratie

Jaloezieën zijn lamellen die u kunt kantelen om zon tegen te houden of door te laten. Plisségordijnen bestaan uit gevouwen stof die in- of uit elkaar wordt getrokken voor zonwering en privacy.

Onze Verosol raamdecoratie is waarschijnlijk de beste optie voor privacy. Met Verosol raamdecoratie behoudt u namelijk de uitkijk naar buiten, zonder dat men naar binnen kan kijken.

Jazeker! Naast een decoratieve functie, werkt de raamdecoratie van Verosol ook als binnenzonwering. Op koude dagen blijft de kou buiten, zeker in combinatie met HR++ isolatieglas. Hoe lang duurt het om raamdecoratie te installeren?

Wilt u meer weten over plissé gordijnen?

We helpen u
graag verder!
Persoon hulp
Martijn Multi Kozijn

Onze showroom

exclusief voor u gereserveerd

Benieuwd wat we voor uw woonwens kunnen betekenen? Wij reserveren onze showroom exclusief voor u om u van A tot Z te kunnen begeleiden bij uw woonwensen. Hier kunt u de verschillende opties ervaren om zo tot het perfecte gewenste resultaat te komen. Ons tekenteam zit klaar met koffie!

Bezoek exclusief onze showroom

Voor het maken van een afspraak kunt u ons ook bellen op 033 245 55 30, of mail naar receptie@multikozijn.nl

MULTIKOZIJN-1970604
MULTIKOZIJN-1971126

Voordelen van plissé gordijnen

 • green-check

  Isolerende werking

 • green-check

  Voor of tussen het glas

 • green-check

  Geen schroef- of boorgaten

 • green-check

  Geen inkijk