Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Openslaande deuren

Het gevoel van ruimte

Tuindeuren zijn de ideale manier om buiten naar binnen te halen. Met openslaande deuren creëert u bovendien extra licht en daardoor een gevoel van ruimte. U wordt er direct (nóg) vrolijker van.

project-singleBg
building-d1
Hollands accent slim
building-d1
Hollands blok
building-d1
Hollands facet
building-d1
Hollands accent

Openslaande deuren van Multi Kozijn

Heerlijk om de tuindeuren op een haakje te zetten. Het is een ideale manier om frisse lucht binnen te halen of te genieten van fluitende vogels. Bij mooi weer gooit u de tuindeuren volledig open. Zo loopt u gemakkelijk van binnen naar buiten (en andersom). Is uw tuin te klein voor openslaande deuren, dan kan een ruimtebesparende schuifpui een goed alternatief zijn.

Mogelijkheden van openslaande deuren

Met openslaande deuren heeft u vele mogelijkheden om zo tot de perfecte deur te komen. Ontdek wat er mogelijk is bij Multi Kozijn.

Buiten met binnen verbinden

Steeds vaker vervangen mensen de achterdeur en een vast raam voor openslaande deuren. Een mooie, veilige en isolerende oplossing om binnen met buiten te verbinden. U bepaalt met onze isolerende tuindeuren zelf de uitstraling: u kiest uit 150 kleuren/structuur en u kunt alle kanten op met onder meer panelen, roedes, zijlichten, ramen tot op de grond én raamdecoratie.

Raamdecoratie

Met Screenline® zit uw raamdecoratie beschermd tússen het glas. Zo heeft de wind of de regen geen invloed op uw raamdecoratie. Met een afstandsbediening kantelt u de raamdecoratie en bepaalt daarmee zelf hoeveel licht u binnenlaat. Kortom: u hoeft nergens naar te kijken met onze isolerende openslaande deuren. Zelfs schilderen is niet nodig.

Inbraakwerend

Behalve isolerend en onderhoudsarm, zit u ook veilig met onze kunststof tuindeuren. Net als al onze deuren zijn ook onze tuindeuren voorzien van SKG*** deurbeslag. Ze voldoen hiermee aan de strengste eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Veelgestelde vragen over openslaande deuren

Kunststof deuren zijn gemaakt van PVC en bieden duurzaamheid en uitstekende isolatie. Houten deuren hebben een natuurlijke uitstraling, maar vergen op de lange termijn meer onderhoud om houtrot te voorkomen. Aluminium deuren zijn sterk en licht, maar kunnen minder isolerend zijn dan kunststof deuren of houten deuren. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken, waarbij de keuze afhangt van esthetische voorkeuren, onderhoudsbehoeften en isolatie-eisen.

Kunststof biedt meerdere voordelen die het een aantrekkelijke keuze maken. Het is onderhoudsarm, waardoor het bestand is tegen verschillende weersomstandigheden zonder regelmatig schilderwerk of speciale behandelingen nodig te hebben. Daarnaast zijn er diverse kleur- en structuurmogelijkheden beschikbaar, waardoor het gemakkelijk aan te passen is aan verschillende ontwerpstijlen. Bovendien kan kunststof worden uitgerust met hoogwaardig deurbeslag, waardoor het inbraakwerend is. Tot slot biedt kunststof uitstekende isolatie, waardoor het bijdraagt aan een energiezuinige woning.

Onze voordeuren zijn net als onze achter- en openslaande deuren standaard uitgerust met SKG*** deurbeslag, wat voldoet aan de strenge eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). De sloten op al onze kunststof deuren zijn voorzien van kerntrekbeveiliging, waardoor het voor inbrekers onmogelijk is om de cilinder uit de deur te trekken. Bovendien zijn onze kunststof voordeuren standaard inbraakwerend dankzij versterking met staal rondom. Met dit stevige beslag en de versterking met staal zijn onze kunststof voordeuren zeer veilig en bieden ze optimale bescherming tegen inbraak.

Wilt u meer weten over openslaande deuren?

We helpen u
graag verder!
Persoon hulp
Martijn Multi Kozijn

Onze showroom

exclusief voor u gereserveerd

Benieuwd wat we voor uw woonwens kunnen betekenen? Wij reserveren onze showroom exclusief voor u om u van A tot Z te kunnen begeleiden bij uw woonwensen. Hier kunt u de verschillende opties ervaren om zo tot het perfecte gewenste resultaat te komen. Ons tekenteam zit klaar met koffie!

Bezoek exclusief onze showroom

Voor het maken van een afspraak kunt u ons ook bellen op 033 245 55 30, of mail naar receptie@multikozijn.nl

MULTIKOZIJN-1970604
MULTIKOZIJN-1971126

Voordelen van kunststof openslaande deuren

 • green-check

  Extra licht en daardoor gevoel van ruimte

 • green-check

  Onderhoudsarm

 • green-check

  Inbraakwerend (SKG*** deurbeslag)

 • green-check

  Isolerend

 • green-check

  Op maat gemaakt

 • green-check

  Verbindt  binnen en buiten

 • green-check

  15 jaar garantie op de kleur, structuur en montage

 • green-check

  VKG gecertificeerd