Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Zonwering

Houd het binnen lekker koel

Wilt u bij het ontbijt genieten van de ochtendzon? Of bent u voornemens schaduw te creëren op het warmste moment van de dag? Met de zonneschermen van Multi Kozijn bepaalt u helemaal zelf hoe schaduwrijk u uw terras maakt. Ook voor binnenzonwering hebben wij mooie en stijlvolle oplossingen.

project-singleBg

Zonwering plaatsen door Multi Kozijn

De zon geeft een flinke dosis energie, maar soms kan een laagstaande zon hinderlijk zijn. Zonwering is dan hard nodig. Multi Kozijn heeft stijlvolle buitenzonwering in de afmeting, stof en kleur die passen bij de stijl en kozijnen van uw woning. Net als bij al onze producten hebben we ook voor de zonwering het beste merk uit de markt geselecteerd. voor zonwering werken wij, net als onze lamellen daken, met BRUSTOR. Zowel de kwaliteit als de garantie en de service zijn conform verwachting

Soorten zonwering

Bij Multi Kozijn bieden we een breed scala aan zonwering aan. Zo zorgen we ervoor dat we altijd een passende oplossing hebben die bij uw stijl en woning past! Ontdek alle soorten zonwering in onze showroom.

Zonneschermen

Zonneschermen zijn een mooie oplossing als u op zoek bent naar een zonwering die ook zorgt voor schaduw in uw buitenruimtes. Ze helpen uw interieur beschermen tegen verkleuring door UV-stralen en helpen de temperatuur in huis te verlagen. 

Rolluiken

Rolluiken zijn dé oplossing als u op zoek bent naar zonwering die ook voor volledige duisternis zorgt, zoals bijvoorbeeld op een slaapkamer. Zo kun u ten alle tijden van de dag de rolluiken naar beneden halen en genieten van een volledig donkere kamer.

Screens

Screens zijn een perfect middenoplossing tussen zonneschermen en rolluiken in. Waar zonneschermen lichtdoorlatend zijn, maar u minder privacy geven en rolluiken meer privacy geven maar geen licht doorlaten, komen screens met het beste van beide werelden. Ze laten licht door waardoor uw huis niet volledig donker wordt, maar zorgen wel voor de nodige privacy doordat men van buiten niet naar binnen kan kijken. 

Veelgestelde vragen over raamdecoratie

Jaloezieën zijn lamellen die u kunt kantelen om zon tegen te houden of door te laten. Plisségordijnen bestaan uit gevouwen stof die in- of uit elkaar wordt getrokken voor zonwering en privacy.

Onze Verosol raamdecoratie is waarschijnlijk de beste optie voor privacy. Met Verosol raamdecoratie behoudt u namelijk de uitkijk naar buiten, zonder dat men naar binnen kan kijken.

Jazeker! Naast een decoratieve functie, werkt de raamdecoratie van Verosol ook als binnenzonwering. Op koude dagen blijft de kou buiten, zeker in combinatie met HR++ isolatieglas. Hoe lang duurt het om raamdecoratie te installeren?

Wilt u meer weten over zonwering?

We helpen u
graag verder!
Persoon hulp
Martijn Multi Kozijn

Onze showroom

exclusief voor u gereserveerd

Benieuwd wat we voor uw woonwens kunnen betekenen? Wij reserveren onze showroom exclusief voor u om u van A tot Z te kunnen begeleiden bij uw woonwensen. Hier kunt u de verschillende opties ervaren om zo tot het perfecte gewenste resultaat te komen. Ons tekenteam zit klaar met koffie!

Bezoek exclusief onze showroom

Voor het maken van een afspraak kunt u ons ook bellen op 033 245 55 30, of mail naar receptie@multikozijn.nl

MULTIKOZIJN-1970604
MULTIKOZIJN-1971126

Voordelen van zonwering

 • green-check

  Meer privacy

 • green-check

  Isolerende werking

 • green-check

  Warmteregulatie

 • green-check

  Allerlei stijlen beschikbaar