Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Verosol raamdecoratie

Effectieve licht- en warmtewerking

Verosol; de zonwering die bekendstaat om het zonwerende textiel dat zorgt voor een effectieve licht- en warmtewerking. Bij Multi Kozijn werken we graag met de raamdecoratie van Verosol vanwege de hoge kwaliteit en de mooie uitvoeringen die beschikbaar zijn.

project-singleBg

Verosol raamdecoratie bij Multi Kozijn

Natuurlijk wilt u comfortabel wonen. In de zomer moet het binnen lekker koel zijn en in de winter aangenaam warm. Bovendien wilt u genieten van het uitzicht, ook als de binnenzonwering naar beneden is. Met Verosol raamdecoratie heeft u geen inkijk, maar wel volop zicht naar buiten.

Voordelen van Verosol raamdecoratie

Geen inkijk, wel zicht naar buiten

Met Verosol raamdecoratie blijft de warmte op warme dagen buiten terwijl het licht er gewoon doorheen komt. Naast een decoratieve functie, werkt de raamdecoratie van Verosol ook als binnenzonwering. Op koude dagen blijft de kou buiten, zeker in combinatie met HR++ isolatieglas.

Raamdecoratie zonder schroef- en boorgaten

Om uw prachtige kunststof kozijnen mooi te houden, monteren wij uw Verosol zonwering zonder schroef- en boorgaten. Alle Verosol plissés, rolgordijnen, paneelgordijnen en lamellen zijn gemaakt van een zonwerend textiel, gemaakt in de kleur die u wenst.

Veelgestelde vragen over raamdecoratie

Jaloezieën zijn lamellen die u kunt kantelen om zon tegen te houden of door te laten. Plisségordijnen bestaan uit gevouwen stof die in- of uit elkaar wordt getrokken voor zonwering en privacy.

Onze Verosol raamdecoratie is waarschijnlijk de beste optie voor privacy. Met Verosol raamdecoratie behoudt u namelijk de uitkijk naar buiten, zonder dat men naar binnen kan kijken.

Jazeker! Naast een decoratieve functie, werkt de raamdecoratie van Verosol ook als binnenzonwering. Op koude dagen blijft de kou buiten, zeker in combinatie met HR++ isolatieglas. Hoe lang duurt het om raamdecoratie te installeren?

Wilt u meer weten over Verosol raamdecoratie?

We helpen u
graag verder!
Persoon hulp
schuco_single

Verosol is de uitvinder en oprichter van gemetalliseerde stoffen en geplooide gordijnen. Met voortdurende innovatie streeft het bedrijf ernaar om de beste oplossingen te bieden voor het reguleren van warmte en daglicht. Hun doel is om een binnenklimaat te creëren dat zowel comfortabel als duurzaam is om in te wonen en te werken. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van functionele stoffen voor binnenzonwering en levert wereldwijd gemetalliseerde textiel vanuit Nederland.

Martijn Multi Kozijn

Onze showroom

exclusief voor u gereserveerd

Benieuwd wat we voor uw woonwens kunnen betekenen? Wij reserveren onze showroom exclusief voor u om u van A tot Z te kunnen begeleiden bij uw woonwensen. Hier kunt u de verschillende opties ervaren om zo tot het perfecte gewenste resultaat te komen. Ons tekenteam zit klaar met koffie!

Bezoek exclusief onze showroom

Voor het maken van een afspraak kunt u ons ook bellen op 033 245 55 30, of mail naar receptie@multikozijn.nl

MULTIKOZIJN-1970604
MULTIKOZIJN-1971126

Voordelen van Verosol Raamdecoratie

 • green-check

  Zonwerend textiel

 • green-check

  Geen inkijk

 • green-check

  Isolerende werking

 • green-check

  Geen schroef- of boorgaten