Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Gevelbekleding en overkappingen

Maken het huis af

Gevelbekleding en overkappingen kunnen de kers op de taart zijn die uw woning verdiend. Netjes afgewerkte en onderhoudsarme gevels en schaduwrijke tuinen door de perfecte overkapping, bij Multi Kozijn regelen we het voor uw woning.

project-singleBg

Onderhoudsarme toevoegingen aan uw woning

De gevelbekleding van Multi Kozijn is gemaakt van sterk gerecycled kunststof en is daarom erg onderhoudsarm. De gevelbekleding van Keralit is ook niet gevoelig voor weersinvloeden, waardoor uw niet na elke regenbui hoeft schoon te maken. Onze overkappingen zijn gemaakt van duurzame aluminium profielen, en daarmee óók onderhoudsarm. Het regenwater wordt afgevoerd in de palen, en met screens of volglazen schuifdeuren kunt u de wind buiten houden.

Gevelbekleding en overkappingen bij Multi Kozijn

Bij Multi Kozijn bieden we verscheidende mogelijkheden aan voor gevelbekleding en overkappingen. Zo is er altijd een oplossing op maat mogelijk voor uw woning.

Gevelbekleding

Gevelbekleding en dakrandpanelen (ook wel boeidelen of windveren genoemd) van het topmerk Keralit zorgen voor een perfecte afwerking voor uw woning.  Wij bieden gevelafwerking in verschillende soorten en afwerkingen aan. Traditioneel, klassiek of modern, bij Multi Kozijn vindt u gevelbekleding die bij uw stijl past.

Veranda’s

Overkap uw terras met een veranda van Pallazzo en u geniet het hele jaar rond van het buitenleven. Of het warm, koud, droog of regenachtig is: u zit altijd goed met een terrasoverkapping. U kunt optioneel de voorzijde open of dicht zetten met een glazen schuifsysteem of schuifdraaisysteem. De zijkanten kunt u dichtzetten met spiekozijnen (zijwanden). Zo geniet u altijd, binnen of buiten, van uw tuin.

Lamellendaken

Naast onze populaire Pallazzo veranda’s met glazen daken, hebben we gezocht naar meer mogelijkheden en zijn we enthousiast over lamellendaken. Deze lamellendaken kunnen op elke locatie in uw tuin worden geplaatst, of het nu aan uw woning is bevestigd of vrijstaand staat. Met een volautomatische dakconstructie kunt u eenvoudig de inval van zonlicht reguleren of uzelf beschermen tegen onverwachte regenbuien. Het regenwater wordt afgevoerd in de palen, en met screens of volglazen schuifdeuren kunt u de wind buiten houden.

Veelgestelde vragen over gevelbekleding en overkappingen

Keralit gevelbekleding biedt het beste van twee werelden: duurzaamheid en esthetiek. Met zijn weerbestendige eigenschappen en onderhoudsarme karakter, bespaart het u tijd en geld terwijl het de uitstraling van uw huis verbetert.

Veranda’s en lamellendaken zijn beide populaire opties, maar er zitten een aantal verschillen tussen. Veranda’s hebben over het algemeen zijwanden, waar lamellendaken alleen een dakconstructie hebben. Verder worden veranda’s altijd aan het huis geplaatst, waar u met een lamellendak meer vrijheid heeft over de locatie van de overkapping. Wilt u meer informatie, of persoonlijk advies over welke overkapping het beste bij u past? Wij staan voor u klaar.

De gevelbekleding van Multi Kozijn is gemaakt van sterk gerecycled kunststof en is daarom erg onderhoudsarm. Onze overkappingen zijn gemaakt van duurzame aluminium profielen, en daarmee óók onderhoudsarm.

Wilt u meer weten over gevelbekleding en overkappingen?

We helpen u
graag verder!
Persoon hulp
Martijn Multi Kozijn

Onze showroom

exclusief voor u gereserveerd

Benieuwd wat we voor uw woonwens kunnen betekenen? Wij reserveren onze showroom exclusief voor u om u van A tot Z te kunnen begeleiden bij uw woonwensen. Hier kunt u de verschillende opties ervaren om zo tot het perfecte gewenste resultaat te komen. Ons tekenteam zit klaar met koffie!

Bezoek exclusief onze showroom

Voor het maken van een afspraak kunt u ons ook bellen op 033 245 55 30, of mail naar receptie@multikozijn.nl

MULTIKOZIJN-1970604
MULTIKOZIJN-1971126