Multi Kozijn bewijst deskundigheid tijdens uniek project

Geplaatst op 25 mei 2018

Multi Kozijn Bunschoten Spakenburg Kunststof kozijnen - Multi Kozijn toont deskundigheid met uniek project - kunststof kozijnen met isolatieglas schuifpuien

De familie Bakker woont sinds 20 jaar in een semi-bungalow midden in een woonwijk te Muiden. Een bijzonder huis dat zeker niet standaard is. Dát zijn de projecten waar Multi Kozijn haar deskundigheid kan bewijzen.

Meneer Bakker vertelt: “De woonkamer ligt op het zuiden, aan de achterzijde en is maar liefst 5 meter hoog. Hier zat een oude schuifpui in van hout. Ik was helemaal klaar met schilderen,” bekent hij. Hij liet de volledige achterpui vervangen. “Ik kijk terug op een fantastische samenwerking met Multi Kozijn.”

Vakwerk

“We hebben samen een prachtige oplossing voor onze achterpui van 6 bij 5 bedacht, met een kunststof schuifpui die uit twee delen bestaat. Hierdoor lijkt het in de woonkamer dankzij het ontspiegeld glas net of we buiten zitten. Heerlijk zo op het zuiden. Echt vakwerk.”

Prachtig uitzicht

“Omdat we alles behalve een standaard woning hebben, moesten we goed nadenken over een passend ontwerp. Dat is nu een groot glazen vlak dat uit 8 delen bestaat. Boven 4 delen glas met kunststof ramen en beneden 2 delen glas met een schuifpui. Het lijkt één geheel. We hebben een gigantische lichtinval met een prachtig uitzicht.” Raamdecoratie is in de woonkamer niet nodig, want er is geen inkijk vanuit de patiotuin.

Multi Kozijn Bunschoten Spakenburg Kunststof kozijnen - Multi Kozijn toont deskundigheid met uniek project - van inspiratie naar montage

Topprestatie toont deskundigheid

De kunststof kozijnen zijn van de buitenzijde antraciet en van de binnenzijde wit. “Zó mooi. En het leukste van alles: we hoeven nooit meer te schilderen.” De hoeveelheid licht is enorm. Dankzij de schuifpui die uit twee delen bestaat, kan het geheel ook heerlijk open waardoor er binnen contact is met buiten en andersom.”

Perfecte isolatie

Meneer Bakker houdt zijn gas- en elektriciteitsrekening wekelijks nauwgezet in de gaten. “Sinds de nieuwe achterpui er staat, is mijn energieverbruik ten opzichte van vorig jaar over dezelfde periode met 15% afgenomen. Dus behalve onderhoudsarm is de oplossing ook nog eens perfect isolerend. Het aanpassen van de achterpui is in alle opzichten een uitmuntende keuze geweest!”