Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Multi Kozijn trotse sponsor van Via ROSA

Als de roze slinger het dorp inrijdt om bij de haven een aantal foto’s te schieten, wordt er aan alle kanten gejoeld, gezwaaid en gegroet. In Bunschoten Spakenburg kent iedereen elkaar. Daarom heeft de lokale tijdschriftenhandel een flink aantal extra exemplaren van het fietsblad Pedala besteld waar in de editie september 2016 fietsclub Via ROSA aan het woord is.

Damesfietsclub Via ROSA

Vrouwenfietsclub Via ROSA bestaat nog geen twee jaar en is nu al een groot succes. Al jaren sponsorde Multi Kozijn de lokale fietsvereniging MIK ’80, waar alleen mannen lid zijn. Lambert en Annelies Heinen (samen eigenaar van Multi Kozijn en zelf ook fanatieke fietsers) wilden ook een fietsclub voor vrouwen starten. Tijdens een lokale toertocht werden er een paar vrouwen ondervraagd en vanwege de enorme animo werd al vrij snel damesfietsclub Via ROSA opgezet. Samen met de fietsenzaak Steven Koelewijn Tweewielers is er voor alle dames een compleet roze fietsoutfit verzorgd, die trouw op de trainingsavonden en tochten gedragen wordt.

Vrouwenfietsclub Via ROSA bestaat nog geen twee jaar en is nu al een groot succes.

keralit-bg

Meer informatie?

Pedala is het tijdschrift voor vrouwen die fietsen of willen fietsen. Een fris en enthousiast blad voor alle vrouwen die gezonder willen leven, nieuwe werelden willen ontdekken en hun grenzen willen verleggen. Het tijdschrift verschijnt 4 keer per jaar en de nieuwe editie (inclusief 3 pagina’s dik over Via ROSA) is nu te verkrijgen in elke boekhandel.

afspraak_bg

Kom langs in onze showroom

Neem contact op met Multi Kozijn Bunschoten of bezoek de showroom aan de Haarbrug 6 in Spakenburg.