Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Kozijnrenovatie in Amersfoort

Multi Kozijn heeft een prachtige kozijnrenovatie in Amersfoort verricht. De houten kozijnen van de hoekwoning van Monique van Ojen moesten hoognodig geschilderd worden en sommige delen waren zelfs aan vervanging toe. “Ik was klaar voor onderhoudsarme kozijnen, ramen en deuren,” denkt ze terug. Een van haar buren had deze onderhoudsarme omslag ook gemaakt en was erg enthousiast en tevreden over Multi Kozijn.

Kunststof voordeur en ramen

“Ik bezocht de showroom van Multi Kozijn en dat voelde meteen goed. Nog geen zeven maanden later was de voorzijde van mijn woning keurig voorzien van een nieuwe kunststof voordeur en acht kunststof ramen. De bordeauxrode staande gevelpanelen hebben net als de ramen en deuren plaats gemaakt voor een prachtige antracietkleur. Ik heb een heel nieuw huis,” lacht ze.

Draaikiepramen met ventilatiestanden

De draaikiepramen zijn volgens Monique ideaal. “Laatst zat er vogelpoep op het raam. Je draait dan zo het raam naar binnen open en poetst de viezigheid gemakkelijk weg. Ook heel fijn met ramenzemen. En doordat ik het draaikiepraam vaak nét iets open kiep, heb ik ook geen ventilatieroosters meer nodig.”

Monique vertelt:

“Ik bezocht de showroom van Multi Kozijn en dat voelde meteen goed."

keralit-bg

Zonwering van Verosol

Wij werken met diverse topmerken raamdecoratie. Verosol; de zonwering die bekend staat om het zonwerende textiel dat zorgt voor een effectieve licht- en warmtewerking. Inblindz; raamdecoratie tussen het isolatieglas waarmee u dankzij de combinatie met HR++ glas met warmte en licht speelt. En Keje Splendid Pliss, waarmee u niet hoeft te boren in uw kunststof kozijnen.

Zwarte decoratieve binnenzonwering van Verosol

Monique heeft op alle ramen binnenzonwering van Verosol laten plaatsen. Zwarte raamdecoratie met een zonwerende werking. Het maakt de kozijnrenovatie helemaal af. Ondanks dat er aan de achterzijde van de woning geen nieuwe kozijnen, ramen of deuren geplaatst zijn, heeft ze ook daar alle ramen voorzien van zwarte plissé gordijnen van Verosol. Om geen last te hebben van ongedierte in haar slaapkamer heeft ze daar voor een insectenhor gekozen.

Tevreden met het eindresultaat

Monique vond het best een spannend traject. “Mijn man was net overleden, dus de keuzes rondom de kunststof kozijnen kwamen geheel op mij aan. Maar gelukkig ging dat helemaal goed. Ben echt blij met deze metamorfose. De donkere kozijnen, ramen, deuren en gevelbekleding hebben het hele huis extra klasse gegeven.”

Voordelen van Verosol binnenzonwering

 • green-check

  Behoud van uw uitzicht;

 • green-check

  Licht- en warmtewerend door het gemetalliseerde textiel;

 • green-check

  Energiebesparend;

 • green-check

  Keuze uit plissés, jaloezieën en rolgordijnen.

afspraak_bg

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek in de showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten.