Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Twee complete huizen voorzien van kunststof

Astrid Paagman uit Leusden heeft haar boerderijwoning de afgelopen jaren compleet van kunststof laten voorzien. Van voordeur, achterdeur, ramen aan de voorkant en beneden aan de achterzijde, toiletraam, keukenraam, dakkapellen tot garagedeur. Alles met exact passende horren, ventilatieroosters en Verosol raamdecoratie. Het was bíjna perfect.

Onderhoudsarme kozijnen

“De woning was bijna compleet voorzien van onderhoudsarme kozijnen, toen we vrij plotseling van de makelaar een tip kregen over een bungalow die te koop stond in Leusden. Ouderdom komt met gebreken en dat wilden mijn partner en ik voor zijn. We lieten nog snel de gevelbekleding aan de voorzijde van de woning van Keralit voorzien, want die klus stond al gepland. Maar voordat dit af was, was ons huis al verkocht,” denkt Astrid terug. “De kopers hadden ook in de buurt wat huizen bezichtigd, maar dat van ons vonden ze warm en strak afgewerkt.”

Alles vervangen en twee huizen voorzien van kunststof kozijnen

De nieuwe bewoners zijn blij met dit onderhoudsarme huis. “De gevelbekleding aan de voorkant is nog van hout. Ik heb de nieuwe bewoners naar Multi Kozijn Spakenbrug gestuurd, want daar heb ik zulke goede ervaringen mee.” Dat blijkt ook wel, want voordat Astrid met haar partner de bungalow betrekt, heeft ze alle houten kozijnen, achterdeur, ramen, schuifpuien, badkamerraam, voordeur, garagedeur, etc. vervangen door kunststof. “Nu alles in één keer. Het was toch een rommel in de weken voordat we de nieuwe woning zouden betrekken. Ik kijk er enorm naar uit om eind deze week te verhuizen. Nooit meer schilderen! Heerlijk.” Astrid koos overigens voor dezelfde voordeur in haar nieuwe woning als in haar vorige huis.

Astrid vertelt:

“Ik snap niet dat mensen nog lopen te klungelen met houten kozijnen. Er is immers geen verschil zichtbaar tussen houten en kunststof kozijnen."

keralit-bg

Garagedeuren

Bij Multi Kozijn zijn we officiële dealer van deze veelzijdige garagedeuren.De sectionaal garagedeuren worden geleverd met een verfijnd stalen oppervlak, verkrijgbaar in een klassieke cassettete- of moderne S-, M-, of L-profilering. Of u nu op zoek bent naar een sectionaaldeur, Berry kanteldeur, zijdelingse garagedeur, garage-zijdeuren of openslaande garagedeuren, wij bieden diverse opties aan om aan uw behoeften te voldoen.

Openslaande garagedeuren

Wat Astrid vooral prettig vindt, is dat ze vanaf vrijdag niet langer naar boven hoeft om de was te doen. De wasmachine en droger staan voortaan in de garage. “Omdat de auto er toch niet in gaat, hebben de jongens van Multi Kozijn Spakenburg de lelijke roldeur vervangen door een openslaande garagedeur. Ernaast hebben we een raam laten plaatsen, zodat ik wat daglicht binnen krijg en niet altijd gelijk het licht aan hoef te doen als ik de garage betreed.”

Afspraken kloppen bij Multi Kozijn

“Ik snap niet dan mensen nog lopen te klungelen met houten kozijnen. Er is immers geen verschil zichtbaar tussen houten en kunststof kozijnen. Als ik mensen hun huis zie schilderen en stukjes rot hout zie vervangen, denk ik: ‘Dan heb je het niet begrepen’.” Astrid kijkt voor beide projecten tevreden terug op de samenwerking met Multi Kozijn Spakenburg. “Het is serieus prettig zaken doen met ze. Wat ze in de showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten-Spakenburg beloven, maken ze meer dan waar.”

Voordelen van garagedeuren

 • green-check

  Elektrische bediening

 • green-check

  Ruimtebesparend

 • green-check

  Duurzaam

 • green-check

  5 oppervlaktestructuren mogelijk

 • green-check

  Bijna alle kleuren mogelijk

afspraak_bg

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak!

Bent u ook benieuwd welke garagedeur past bij úw woning? Neem dan contact op met Multi Kozijn Bunschoten of bezoek de showroom aan de Haarbrug 6 in Spakenburg.