Rick de Graaf uit Bunschoten stond met grote ogen te kijken hoe snel Multi Kozijn een dakkapel op zijn woning plaatste. Het is voor hem meer dan duidelijk dat de monteurs precies weten wat ze doen. “Ze zijn ook erg goed op elkaar ingespeeld.”

Binnen één dag geplaatst

Rick had op zijn vrije dinsdag om 7:30 uur afgesproken zodat hij alles goed in de gaten kon houden. Tot zijn verbazing zat er een paar uur later al een levensgroot gat in het dak en om 16:00 uur prijkte er een zes meter lange dakkapel. Volledig afgewerkt. “Het was een fantastisch gezicht hoe de laadbak met onze dakkapel erop de straat in kwam gereden,” vindt Rick. Met een hijskraan is deze over het huis getild. “Met één mannetje buiten en twee binnen is de dakkapel vervolgens met een draadloze afstandsbediening op de voorbereide plek gezet. Toen was het afwerken en klaar. Niet normaal hoe snel een op elkaar ingespeeld monteursteam een dakkapel kan plaatsen. Binnen één dag.”

Goede service

Het is wat Rick betreft een prachtig traject geweest. “De monteurs hebben heel netjes gewerkt, dat zie ik ook weleens anders. De service van Multi Kozijn is zoals beloofd top. Als je mailt, krijg je direct reactie. Dat de keuze van Multi Kozijn goed is gebleken, is te zien aan onze prachtige isolerende dakkapel die ons een zee aan ruimte heeft gegeven op zolder.”

Meer informatie over dakkapellen?

Ben je ook benieuwd naar onze dakkapellen? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek vrijblijvend de showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten.

Lees ook het hele verhaal over de verbouwing van familie De Graaf.