De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

Multi Kozijn Bunschoten Spakenburg Kunststof kozijnen Pallazzo veranda

Tijd voor een veranda

Het is er nú de tijd voor: een veranda. Zodra de temperatuur het ook maar een beetje toelaat, kunt u namelijk al genieten van uw overkapping. En tot eind mei 2017 profiteert u bovendien van de voorjaarsactie van onze Pallazzo veranda’s.

De kwaliteitsveranda van Pallazzo

Overweegt u een veranda dan is nú dus het moment. De kwaliteitsveranda van Pallazzo geeft uw woning een extra dimensie. Stelt u zich eens voor: u geniet van een feestje of barbecue in uw tuin en ondanks de regen hoeft u de gezelligheid niet af te breken. Sterker nog: het wordt door een plensbui eigenlijk nóg gezelliger. U hóópt bijna dat het gaat regenen.

Nóg meer beschutting

Zelfs tegen het inregenen hebben wij een oplossing: zijwanden onder uw terrasoverkapping. Deze spiekozijnen kunnen over de volledige hoogte uit één stuk worden beglaasd en sluiten naadloos aan tegen het dak van uw veranda. Wilt u uw veranda ook aan de voorzijde dicht zetten? Kiest dan voor een schuifsysteem, schuifdraaisysteem of vouwwand. Ideaal: bij mooi weer schuift u de glazen panelen open en bij nat of koud weer sluit u deze.

Lekker lang buiten

Zowel in het voorjaar als het najaar geniet u dankzij uw ‘verlengde woonkamer’ extra lang van het buitenleven. U zit heerlijk beschut onder uw veranda met glazen dak. U profiteert dankzij het standaard veiligheidsglas van veel lichtinval én u kunt lekker naar buiten kijken.

Kleurrijke terrasoverkapping

De kleur van uw overkapping stemt u zonder problemen volledig af op de kleur van uw woning. Onze veranda’s type 2, 3 en 4 zijn verkrijgbaar in de standaard kleuren wit, crèmewit, Volcan, Nero en Quartz. U kunt naast deze standaardkleuren tevens kiezen voor alle RAL-kleuren. Kijk op onze veranda site voor meer informatie.

Familie Koelewijn uit Spakenburg

‘’Wij zochten een veranda zonder zo’n ontsierende en onhandige middenpaal. Pallazzo-dealer Multi Kozijn uit Bunschoten-Spakenburg adviseerde ons Type 4XXL. Hierbij was een overspanning van 6 meter op 2 staanders geen enkel probleem.”

Voorjaarsactie 2017

In de voorjaarsactieweken van Pallazzo krijgt u bij Multi Kozijn bij aanschaf van een veranda met glazen dak tot 31 mei 2017 gratis 1 ledspot per tussenligger t.w.v. € 295,-

Meer weten over een veranda

Woont u in Amersfoort, Soest, Baarn, Hilversum, Hoogland, Naarden, Blaricum, Leusden e.o. en bent u op zoek naar een veranda? Of wenst u een prijsopgave voor een terrasoverkapping? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom bezoek onze showroom aan de Haarbrug 6 te Bunschoten-Spakenburg.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp
Multi Kozijn Bunschoten Spakenburg Kunststof kozijnen Multi Kozijn isolerende kozijnen tegen houtrot in Nieuwland Amersfoort Duurzaam renoveren duurzaamheid

Brochure downloaden

Uw gegevens

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.