Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Uw woongenot stijgt met kunststof kozijnen

Op tal van manieren kunt u uw woongenot verbeteren. Uw inrichting aanpassen doet wonderen, maar ook het gebruik van kunststof kozijnen zorgt voor een wereld van verschil. Met deze keuze neemt u ook bovendien levenslang afscheid van ‘werkend’ hout en tocht. Ook uw kozijnen schilderen is er niet meer bij.

Wij maken onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien in onze eigen moderne Nederlandse fabriek op basis van Schüco profielen. Aangepast op de stijl van uw woning. Van een boerderij en herenhuis tot een jaren 30 woning.

Hout gemaakt van kunststof

Wist u dat kunststof kozijnen met LIGNA structuur niet meer van houten kozijnen te onderscheiden zijn? De vlammende houtnerfstructuur heeft namelijk een 100% houtlook. We begrijpen natuurlijk dat u dat pas gelooft als u dit met eigen ogen ziet. Daarom bent u van harte welkom in onze showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten-Spakenburg. Vraag vooral even naar de Hollandse trendkleuren van LIGNA.

“In negen dagen tijd hebben twee monteurs alles keurig vernieuwd en zowel binnen als buiten, naar volle tevredenheid afgewerkt. Nu zitten we tochtvrij, geluidsvrij en volledig geïsoleerd. Wát een verschil.

keralit-bg

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen van Multi Kozijn Bij Multi Kozijn vindt u hoogwaardige kunststof kozijnen vervaardigd uit duurzame materialen, waarmee onze kozijnen langdurige levensduur bieden en minimaal onderhoud vereisen. Kunststof Materialen zijn bestand tegen veroudering en weersinvloeden, zoals zon en regen waardoor ze voor een lange tijd mooi blijven. Bij Multi Kozijn heeft u de keuze uit 150 verschillende kleuren met een houtnerf, mat of metallic structuur. Boerderij, nieuwbouw of jaren ’30 woning: voor elke woning hebben wij een passend kunststof kozijn.

Schuifpui met Screenline® zonwering

Ook zijn wij aanwezig op de vt wonen&design beurs in de Amsterdamse RAI, van 3 tot en met 8 oktober. We laten u onder meer een kunststof schuifpui en openslaande deuren zien. We showen wat lichtinval doet. Verosol binnenzonwering biedt wel uitzicht, maar geen inkijk. Ook laten we u kennismaken met Screenline®: zonwering tússen het isolatieglas zodat vuil, vocht en wind geen kans maken. U bepaalt zelf hoeveel licht u binnenlaat. Zien we u in week 40 in hal 12, tegenover het VT Wonen huis?

Voordelen kunststof kozijnen

Heeft u vóór de VT wonen&design beurs nog vragen? Ook dan spreken we u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek de showroom. We helpen u graag verder.

Voordelen van kunststof kozijnen

 • green-check

  Isolerende werking

 • green-check

  Onderhoudsarm

 • green-check

  Niet van hout te onderscheiden

 • green-check

  Verkrijgbaar in veel kleuren en houtstructuren

 • green-check

  Geen zichtbare naden, schroef- of boorgaten

afspraak_bg

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak!

Bent u ook benieuwd of kunststof kozijnen passent bij úw woning? Neem dan contact op met Multi Kozijn Bunschoten of bezoek de showroom aan de Haarbrug 6 in Spakenburg.