Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Verosol zomerdealer 2016

Op woensdag 28 september heeft Multi Kozijn Spakenburg BV de prijs voor Verosol zomerdealer 2016 in ontvangst mogen nemen.

Verosol binnenzonwering

Verosol binnenzonwering zijn plissés, jaloezieën en rolgordijnen die we aan de binnenzijde op uw kunststof kozijnen bevestigen. Het unieke aan de Verosol binnenzonwering is de isolerende eigenschap. Deze zorgt ervoor dat in de zomer de hitte buiten blijft en ‘s winters de kou. Het gemetalliseerde textiel zorgt voor een effectieve licht- en warmtewering. De jaloezieën zijn tevens geschikt voor in badkamers (vochtige ruimten) omdat we gebruik maken van aluminium profielen.

keralit-bg

Verosol raamdecoratie

Verosol; de zonwering die bekendstaat om het zonwerende textiel dat zorgt voor een effectieve licht- en warmtewerking. Bij Multi Kozijn werken we graag met de raamdecoratie van Verosol vanwege de hoge kwaliteit en de mooie uitvoeringen die beschikbaar zijn.

Voordelen van Verosol raamdecoratie

 • green-check

  Zonwerend textiel

 • green-check

  Geen inkijk

 • green-check

  Isolerende werking

 • green-check

  Geen schroef- of boorgaten

afspraak_bg

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak!

Bent u ook benieuwd of Verosol raamdecoratie past bij úw woning? Neem dan contact op met Multi Kozijn Bunschoten of bezoek de showroom aan de Haarbrug 6 in Spakenburg.