De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

De kunst van zorgeloos & comfortabel wonen

Multi Kozijn Bunschoten Spakenburg Kunststof kozijnen - vt wonen&design beurs woongenot

Uw woongenot stijgt met kunststof kozijnen

Op tal van manieren kunt u uw woongenot verbeteren. Uw inrichting aanpassen doet wonderen, maar ook het gebruik van kunststof kozijnen zorgt voor een wereld van verschil. Met deze keuze neemt u ook bovendien levenslang afscheid van ‘werkend’ hout en tocht. Ook uw kozijnen schilderen is er niet meer bij.

Wij maken onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien in onze eigen moderne Nederlandse fabriek op basis van Schüco profielen. Aangepast op de stijl van uw woning. Van een boerderij en herenhuis tot een jaren 30 woning.

Hout gemaakt van kunststof

Wist u dat kunststof kozijnen met LIGNA structuur niet meer van houten kozijnen te onderscheiden zijn? De vlammende houtnerfstructuur heeft namelijk een 100% houtlook. We begrijpen natuurlijk dat u dat pas gelooft als u dit met eigen ogen ziet. Daarom bent u van harte welkom in onze showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten-Spakenburg. Vraag vooral even naar de Hollandse trendkleuren van LIGNA.

Schuifpui met Screenline® zonwering

Ook zijn wij aanwezig op de vt wonen&design beurs in de Amsterdamse RAI, van 3 tot en met 8 oktober. We laten u onder meer een kunststof schuifpui en openslaande deuren zien. We showen wat lichtinval doet. Verosol binnenzonwering biedt wel uitzicht, maar geen inkijk. Ook laten we u kennismaken met Screenline®:  zonwering tússen het isolatieglas zodat vuil, vocht en wind geen kans maken. U bepaalt zelf hoeveel licht u binnenlaat. Zien we u in week 40 in hal 12, tegenover het VT Wonen huis?

Voordelen kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien verbeteren zonder meer uw woongenot. Een schuifpui bijvoorbeeld zorgt voor een enorme dosis licht en ruimte. We zetten de voordelen van kunststof voor u op een rijtje:

  • niet te onderscheiden van echt hout;
  • onderhoudsarm: nooit meer schilderen;
  • isolerend: kunststof werkt niet;
  • inbraakwerend: standaard beslag met politiekeurmerk Veilig Wonen;
  • openslaande deuren en een schuifpui zorgen voor zowel licht als ruimte;
  • kunststof is hip in 150 kleuren.

Bezoek de showroom in Bunschoten-Spakenburg

Heeft u vóór de VT wonen&design beurs nog vragen? Ook dan spreken we u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek de showroom. We helpen u graag verder.

Multi Kozijn Bunschoten Spakenburg Kunststof kozijnen Multi Kozijn isolerende kozijnen tegen houtrot in Nieuwland Amersfoort Duurzaam renoveren duurzaamheid

Brochure downloaden

Uw gegevens

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.