Antracietgrijze kunststof voordeur in Bunschoten

Geplaatst op 28 juni 2021

Multi Kozijn Spakenburg - Referentie - Antracietgrijze kunststof voordeur in Bunschoten

Voor Erica en Corné van Diermen was het direct helder toen ze in april hun nieuwe woning in Bunschoten betrokken: daar moest een nieuwe voordeur in. De houten voordeur die in de woning zat, was na 40 jaar hartstikke verrot.

Erica vertelt: “Vroeger zaten hier twee deuren naast elkaar. De vorige bewoners hebben van een van de twee deuren een raam gemaakt. Dat was een verbetering, maar we vonden de 2 balken tussen de ruiten niet mooi en ook het glas in de deur vonden we afschuwelijk.”

Zelf een mooie voordeur samenstellen

De rest van de woning heeft de vorige eigenaar al voorzien van kunststof kozijnen, dus de keuze om voor een kunststof voordeur inclusief kunststof kozijn te gaan, was snel gemaakt. De mogelijkheden voor voordeuren van kunststof zijn enorm. U kunt hem volledig naar eigen smaak samenstellen. Van raampjes, sierpanelen, rvs-stroken, dorpels en stijlen tot ornamenten en grepen en sloten.

Showroombezoek in Bunschoten

“Mijn man en ik zijn in de showroom van Multi Kozijn in Bunschoten gaan kijken om aan te geven wat we mooi vonden en welke kleur we voor ogen hadden. Daarna hebben we de keuze bij Annelies gelaten. Zij kent ons goed genoeg om te weten wat we mooi vinden.”

Lange deurgreep

Erica had van tevoren duidelijk aangegeven dat ze een lange deurklink mooi vond. Haar verwachtingen werden overtroffen. “Ik wás me blij toen ik de deur voor de eerste keer zag joh. Annelies heeft een prachtige deurgreep uitgekozen. Ik ben ook heel gelukkig met het zijraam waar nu maar één balk tussen zit. O ja, en het slot is perfect. De deur valt vanzelf in het slot als je deur dichtgooit. Van binnenuit druk je de klink naar beneden en kun je zo naar buiten lopen, maar van buitenaf is de deur echt op slot.”

Betrouwbare partij voor net werk

Erica en Corné wonen pas een paar maanden in de nieuwe woning, dus ze hebben nog niet ervaren hoe warm of koud het wordt als een voordeur meer op een gatenkaas lijkt dan op een barrière om een huis te beschermen tegen onheil van buiten. “Ook in de zomer stroomt de hitte met zo’n rotte en slecht isolerende deur natuurlijk zo het huis in. Daarom besloten we dus gelijk om een stevige, isolerende, inbraakwerende en onderhoudsarme voordeur te kiezen bij een betrouwbare partij. Ik zou zo weer zakendoen met Multi Kozijn. In nog geen zes uur zat alles erin. De monteurs waren aardig en netjes en hebben alles keurig achtergelaten voordat ze onze nieuwe voordeur achter zich sloten.”

Wilt u ook een antracietgrijze kunststof voordeur in uw woning?

Bent u benieuwd naar úw mogelijkheden voor zo’n mooie voordeur of bent u benieuwd naar de mogelijkheden in kunststof kozijnen, ramen, deuren of een schuifpui? Neem dan vrijblijvend contact op met Multi Kozijn of bezoek de showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten. U bent ook altijd van harte welkom om referentieprojecten te bezoeken.