Ligna

LIGNA: kunststof kozijnen met een 100% houtuitstraling

Houdt u van hout, maar hekelt u het schilderen van uw kozijnen? Kies dan voor kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpui met de zeer waarheidsgetrouwe zijdeglans vlammende houtnerfstructuur van LIGNA.

Kozijnen nooit meer schilderen

Met het blote oog is niet te zien dat het hier een kunststof kozijn betreft. Dankzij onder meer de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®), de verdiepte profielen en de rolbandscharnier (in plaats van scharnierkapjes) heeft LIGNA alles weg van écht hout. Weliswaar met één groot verschil: Kunststof kozijnen, ramen en deuren zijn onderhoudsarm. U hoeft ze nooit meer te schilderen. U profiteert met LIGNA dus van het gemak van kunststof en de uitstraling van traditioneel hout.

Inbraakwerende en onderhoudsarme kozijnen

Een andere eigenschap van kunststof kozijnen is de isolatiewaarde. U bespaart met kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpui fors op uw energierekening (en daarmee belast u het milieu minder). Daarbij zijn kozijnen van kunststof ook nog eens inbraakwerend. Een inbreker komt namelijk niet zomaar door een kozijn, raam of deur van kunststof heen. Voordat wij van Schüco profielen een op maat gemaakt kozijn laten maken, worden deze versterkt in onze Nederlandse fabriek rondom met staal. Geen doorkomen aan voor ongenodigde gasten.

LIGNA structuur in 7 trendkleuren

De zijdeglans LIGNA structuur is verkrijgbaar in zeven Hollandse trendkleuren: grachtengroen, crème, donkergroen, wit, antracietgrijs, zwart en staalblauw. We maken al onze kunststof kozijnen op maat, dus nodig ons uit dan komen we langs om uw situatie te bekijken. Na een imeting heeft u in een handomdraai een gratis een vrijblijvende offerte te pakken.

Voordelen van LIGNA

U heeft bij ons de keuze uit kunststof kozijnen met een matte structuur, een metallic structuur of een fabrieksprint houtnerf. Óf u gaat voor de nieuwste variant: een unieke zijdeglans LIGNA structuur.

  • 100% houtlook, niet van echt hout te onderscheiden;
  • kozijnen met de uitstraling van hout en het gemak van kunststof;
  • keuze uit zeven Hollandse trendkleuren;
  • 15 jaar garantie.
Multi kozijn spakenburg - energie kozijn -

Meer weten over LIGNA op uw kunststof kozijnen?

We begrijpen dat u met eigen ogen wil zien hoe waarheidsgetrouw de 100% houtlook is van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien met LIGNA. Daarom nodigen we u van harte uit in onze showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten.