Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

LIGNA

Houtlook kunststof kozijnen

Met de LIGNA kozijnen geniet u van een karakteristieke 100% houtlook voor uw woning mét de voordelen van kunststof kozijnen. Deze kozijnen hebben een levensechte houtlook die geperfectioneerd is om er zo authentiek uit te zien. Ontdek de echtheid van de houtlook in onze showroom.

De authentieke houtlook voor uw woning

Veel woningen hebben houten kozijnen en men wil deze uitstraling graag behouden. Het onderhoud van houten kozijnen is echter minder ideaal; schuren, schilderen en houtrot zorgen voor veel werk. Met de kunststof kozijnen LIGNA krijgt uw woning wél de look van hout, maar heeft u alle voordelen van kunststof kozijnen.

Verschillende trendkleuren kozijnen

De houtlook van de LIGNA kozijnen hebben een authentieke look; geen herhalend patroon waarvan duidelijk is dat dit geen echt hout is, maar een vlamstructuur die de houtlook levensecht maken. De LIGNA kozijnen zijn in verschillende trendkleuren beschikbaar zodat u een passende kleur bij uw woning kan kiezen. U kunt de kozijnen bestellen in het wit, crème, antracietgrijs, donkergroen, staalblauw en zwart.

Veelgestelde vragen over kunststof kozijnen

Wat is het verschil tussen de verschillende soorten materialen voor kozijnen?

Kunststof kozijnen zijn gemaakt van PVC en bieden duurzaamheid en uitstekende isolatie. Houten kozijnen hebben een natuurlijke uitstraling, maar vergen op de lange termijn meer onderhoud om houtrot te voorkomen. Aluminium kozijnen zijn sterk en licht, maar kunnen minder isolerend zijn dan kunststof kozijnen of houten kozijnen. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken, waarbij de keuze afhangt van esthetische voorkeuren, onderhoudsbehoeften en isolatie-eisen.

Wat zijn de voordelen van kunststof?

Kunststof biedt meerdere voordelen die het een aantrekkelijke keuze maken. Het is onderhoudsarm, waardoor het bestand is tegen verschillende weersomstandigheden zonder regelmatig schilderwerk of speciale behandelingen nodig te hebben. Daarnaast zijn er diverse kleur- en structuurmogelijkheden beschikbaar, waardoor het gemakkelijk aan te passen is aan verschillende ontwerpstijlen. Bovendien kan kunststof worden uitgerust met hoogwaardig deurbeslag, waardoor het inbraakwerend is. Tot slot biedt kunststof uitstekende isolatie, waardoor het bijdraagt aan een energiezuinige woning.

Wilt u meer weten over de LIGNA houtlook?

We helpen u
graag verder!
Persoon hulp
Martijn Multi Kozijn

Onze showroom

exclusief voor u gereserveerd

Benieuwd wat we voor uw woonwens kunnen betekenen? Wij reserveren onze showroom exclusief voor u om u van A tot Z te kunnen begeleiden bij uw woonwensen. Hier kunt u de verschillende opties ervaren om zo tot het perfecte gewenste resultaat te komen. Ons tekenteam zit klaar met koffie!

Bezoek exclusief onze showroom

Voor het maken van een afspraak kunt u ons ook bellen op 033 245 55 30, of mail naar receptie@multikozijn.nl

MULTIKOZIJN-1970604
MULTIKOZIJN-1971126

Voordelen van kunststof kozijnen