Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Aluminium kozijnen in Amersfoort

De familie van der Wielen uit Amersfoort koos voor aluminium kozijnen. In 2014 kocht de familie een woning in de wijk Nieuwland. Aafke en haar partner Jeroen wisten dat het een klushuis zou zijn. Op een gegeven moment kom je niet meer weg met repareren en schilderen. Dan komt renoveren ter sprake. Eind vorig jaar ondernam de familie actie. “Samen met de buren hebben we de straat afgestruind om inspiratie op te doen. Heel wat huizen hadden al afscheid genomen van het rottende hout. We zagen kunststof en aluminium kozijnen en horizontale en verticale ramen. In verschillende kleuren en in meerdere uitstralingen met bijvoorbeeld melkglas,” denkt Aafke terug.

Samen met de buren gekozen voor aluminium kozijnen

De familie van der Wielen koos samen met de buren voor 6 grote aluminium ramen in de kleur crème wit. Overdwars. “Zo creëer je eenheid en rust.” Omdat Multi Kozijn al meerdere huizen in de buurt onder handen had genomen en de verhalen van buurtbewoners positief waren, stond de leverancier vast.

Goede samenwerking

Familie van der Wielen is erg blij met de samenwerking. Aafke vat samen: “De vakspecialisten van Multi Kozijn zijn klantvriendelijk en het team dat we drie dagen over de vloer hebben gehad bestond uit keurige vaklui. Ik zou het zo weer doen.”

Aafke verteld:

“De vakspecialisten van Multi Kozijn zijn klantvriendelijk en het team dat we drie dagen over de vloer hebben gehad bestond uit keurige vaklui. Ik zou het zo weer doen.”

keralit-bg

Aluminium kozijnen

Naast kunststof kozijnen biedt Multi Kozijn u een ruime keuze uit aluminium ramen, deuren en schuifpuien. Aluminium profielen zijn zeer goed geïsoleerd en geven een strakke en moderne uitstraling aan uw woning. Net als bij kunststof is ook dít materiaal onderhoudsarm: u hoeft uw kozijnen nooit meer te schilderen.

Mooi resultaat

Eind januari was het zover. De houten vliesgevel op de eerste en tweede verdieping is compleet vervangen door 6 aluminium ramen. “Dat betekende 1 dag breken en 2 dagen binnen en buiten afwerken. Het viel reuze mee en het resultaat mag er zijn.”

HR++ isolatieglas

Aluminium is niet zo weersgevoelig en dat scheelt een hoop zorgen. “Het ziet er prachtig uit allemaal,” zegt Aafke tevreden. “Crème witte kozijnen met HR++ isolatieglas. We kijken terug op een perfect samenwerking.”

Voordelen van aluminium kozijnen

 • green-check

  Strakke en moderne uitstraling;

 • green-check

  Inbraakwerend, onderhoudsarm en duurzaam;

 • green-check

  Aluminium is licht, maar sterk materiaal;

 • green-check

  Hoge warmte- en geluidsisolatie;

 • green-check

  Voorzien van keurmerken Qualicoat en VMRG;

 • green-check

  Mogelijk in bijna alle kleuren.

afspraak_bg

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak!

Overweegt u ook aluminium kozijnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek in de showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten.