Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Aluminium kozijnen in Nieuwland

Harry en Astrid uit de Amersfoortse wijk Nieuwland konden de kozijnen altijd goed onderhouden, daardoor kon vervanging lang worden uitgesteld. Vorig jaar was het dan toch echt tijd voor vervanging.

Fijne samenwerking

Harry en zijn vrouw Astrid betrokken bijna 20 jaar geleden hun woning in de Amersfoortse wijk Nieuwland. Deze milieuvriendelijke wijk staat erom bekend niet het beste hout te hebben gebruikt bij de bouw, dus veel woningen hebben te maken met houtrot. “Op de rotte plekken had ik een plaat geplaatst zodat het er keurig uitzag, maar je weet natuurlijk dat het binnenin allemaal verrot is.” Toen zij ook lekkage kregen was het echt het moment om er iets aan te gaan doen. Zij maakte een afspraak bij Multi Kozijn.

Een fijne samenwerking

Harry kijkt terug op een fijne samenwerking met het montageteam. “Professionele en vriendelijke mensen die heel netjes gewerkt hebben. De afwerking is voortreffelijk, ik hoefde zelf niets meer te doen.” Qua service en garantie zit alles goed volgens Harry. “Ik weet van buren dat Multi Kozijn er direct staat als er iets is. Die nazorg vind ik belangrijk. Over een poos toveren we onze verrotte houten schuifpui om tot een prachtige isolerende, inbraakwerende en onderhoudsarme aluminium schuifpui.”

Els vertelt:

"We hebben maar gelijk de hele woning in het kunststof gezet"

keralit-bg

Zonwerend isolatieglas

De zonnepanelen die voorheen tussen het dubbele glas zaten in de schuine pui zijn verwijderd. Deze brachten amper meer iets op. “Omdat de hele gevel van glas is en voor inkijkt zorgt, kozen we voor 3 matte en 3 doorzichtige ramen. Mooi hoor!”. Op deze manier zorgt Multi Kozijn voor zonwering terwijl dit ook bijdraagt aan de isolatie van het huis.

Veiligheid in gedrang

Toen Harry een lekkage kreeg, wilde hij de komst van aluminium kozijnen en schuine ramen niet langer uitstellen. De pui is een enorm gevaarte dat zowel de eerste als tweede verdieping beslaat. “We lopen er dagelijks onderdoor en waren bang dat de veiligheid in het gedrang ging komen,” denkt Harry terug. Een goede keuze, zo bleek toen het hout blootlag. “Ik heb vaker rottend hout gezien, maar hier schrok ik van: meters hout waren gewoon weg.”

Nooit meer schilderen

Harry kijkt terug op een fijne samenwerking met het montageteam. “Professionele en vriendelijke mensen die heel netjes gewerkt hebben. De afwerking is voortreffelijk, ik hoefde zelf niets meer te doen. We merkten direct dat het stiller was in huis. Ook qua warmte-isolatie ervaren we nu al verschil. De tocht die we eerder voelde, is weg. Het staat me daarnaast natuurlijk wel aan dat ik niet meer elk jaar die schuine gevel hoef te schilderen.”

Genoeg referenties

Meerdere mensen in de straat hadden de redelijk complexe exercitie met die schuine pui al laten verrichten door Multi Kozijn. De een koos voor kunststof kozijnen, de andere voor aluminium kozijnen, ramen, deuren of een schuifpui. “De professionals bij Multi Kozijn kennen als geen ander de constructie. Dus ook wij bezochten de showroom.”

Voordelen van isolatieglas

 • green-check

  Vele soorten isolatieglas verkrijgbaar, afhankelijk van de situatie

 • green-check

  In zowel kunststof, houten en aluminium kozijnen mogelijk

 • green-check

  Verhoogt het woongenot

 • green-check

  Besparing op de rekening

 • green-check

  Isolerend

afspraak_bg

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak!

Ben je ook benieuwd naar alle mogelijkheden met aluminium of isolatieglas voor jouw woning? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek vrijblijvend de showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten.