Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Aluminium openslaande deuren in Almere

Een jong gezin kocht zeven jaar geleden een 2-laagse tussenwoning uit de jaren ’90 in Almere. Begin dit jaar was het de hoogste tijd om de kozijnen aan te pakken. Zo heeft onder meer de aluminium schuifpui plaatsgemaakt voor openslaande deuren bij de woning in Almere.

Meer licht

“We wilden graag meer licht in de woonkamer,” vertelt de bewoner. “Met de bestaande aluminium schuifpui aan de achterzijde van de woning was niets mis, maar we wilden graag extra brede aluminium openslaande deuren.”

Antracietkleurige aluminium openslaande deuren

Deze klanten zijn heel tevreden. “Van begin tot het einde van het traject verliep alles goed. We kijken terug op een prettige samenwerking. We zijn heel blij met onze antracietkleurige openslaande deuren van in totaal 2,70 meter bij 5 meter. Vanzelfsprekend met splinternieuw HR++ isolatieglas.

Bewoner vertelt:

"Mooi hoor. Ook heel fijn dat de monteur zonder morren gelijk weer voor de deur staat als er nog even iets opnieuw afgesteld moet worden."

keralit-bg

Isolatieglas

Dát u isolatieglas wenst is helder, maar welk soort? Gelaagd, gehard, zonwerend glas, brandwerend, tripple of misschien zelfs verwarmd glas of raamdecoratie tússen het glas? U kunt bij Multi Kozijn alle kanten op. De juiste keuze isolatieglas, hangt af van uw persoonlijke situatie. Heeft u het vaak warm? Heeft u last van geluidsoverlast? Voelt u zich veilig? En hoe belangrijk is privacy? Een goed advies over isolatieglas belangrijk.

Bouwtechnisch onderzoek

“Dat betekende dat een stuk muur weggehakt moest worden en dat vraagt om bouwtechnische kennis. De partij die de klus in eerste instantie aannam, gaf de opdracht om die reden terug. We doken het internet op en kwamen Multi Kozijn tegen. De site ademde vertrouwen uit dus namen we contact op,” denkt hij terug. “We stuurden foto’s toe en maakten een afspraak in de showroom. Op basis van de foto’s en onze wensen hadden ze vooraf bouwtechnisch onderzoek gedaan en wisten op al onze vragen antwoord.”

Tuin bij woning betrekken

“De extra brede tuindeuren hebben veel meer lichtinval dan de schuifpui waardoor het nieuwe interieur nog stralender overkomt. En als we binnen zitten, kijken we volledig de tuin in waardoor we de tuin als het ware bij de woning betrekken. Mooi hoor. Ook heel fijn dat de monteur zonder morren gelijk weer voor de deur staat als er nog even iets opnieuw afgesteld moet worden.”

Zaagsnede vermijden

Het gezin was op voorhand bang dat ze van die lelijke zaagsnedes zouden krijgen vanwege het uitbreken van de muur. “De eerdere partij gaf aan dat daar niets aan te doen viel. Gelukkig draaide Multi Kozijn dit euvel direct de nek om. De metselaar keerde de stenen zodat er geen zaagsnee zichtbaar was en toch de gebakken kant zichtbaar was. Perfect! We zijn uitstekend ontzorgt. Niet dat het ons erom te doen was, maar de offerte van Multi Kozijn viel goedkoper uit dan bij de eerste leverancier.”

Voordelen van isolatieglas

 • green-check

  Verhoogt woongenot;

 • green-check

  Besparing op de rekening;

 • green-check

  Vele soorten isolatieglas verkrijgbaar, afhankelijk van de situatie;

 • green-check

  In zowel kunststof kozijnen als houten kozijnen mogelijk.

afspraak_bg

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak!

Overweegt u ook aluminium openslaande deuren in Almere? Neem dan vrijblijvend contact met ons via het informatieformulier en maak een afspraak voor bezoek in de showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten.