Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Aluminium vouwwand in Hilversum

Multi Kozijn heeft een aluminium vouwwand in Hilversum gemonteerd. Leo Bakker vertelt trots: “Binnen en buiten zijn dankzij de aluminium vouwwand van vier meter volledig met elkaar verbonden. In open toestand is van de vier delen van een meter amper meer iets terug te vinden. De harmonicadeuren schuiven soepel naar een willekeurige kant.” Heerlijk, maar ook als de vouwwand gesloten is, is deze door de hoeveelheid glas een verademing.

Vouwwand over de hele breedte van de gevel

“Met de oude schuifpui liepen we ook gemakkelijk van binnen naar buiten, maar deze schuifpui was eigenlijk te klein voor de oppervlakte van de woning,” vertelt Leo. “Om de vouwwand over de gehele breedte te kunnen plaatsen, was extra versteviging nodig met een balk. Niet helemaal standaard, dus een echte klus voor Multi Kozijn.”

Erg tevreden over de service van Multi Kozijn

Het was even doorbijten, maar uiteindelijk was de aluminium vouwwand in Hilversum in vier dagen gemonteerd. “We hadden keurige jongens over de vloer, die alles aan het einde van de dag opruimden. Ze waren ook zeer behulpzaam,” denkt Leo terug. “Ik had ergens een stroomstoring en ondanks dat dit niets met hun werkzaamheden te maken had, hielp een van de monteurs me bij het oplossen ervan.” Leo kijkt terug op een positieve ervaring met de monteurs van Multi Kozijn.

Leo vertelt:

“Om de vouwwand over de gehele breedte te kunnen plaatsen, was extra versteviging nodig met een balk. Niet helemaal standaard, dus een echte klus voor Multi Kozijn.”

keralit-bg

Vouwwanden

Een groot voordeel van de Solarlux vouwwanden is hun veelzijdigheid. U heeft de keuze uit een aluminium of houten vouwdeuren. Daarnaast kiest u uit verschillende soorten isolatieglas en toebehoren. De stijlvolle glazen vouwwanden zijn gemakkelijk te openen en sluiten door de met elkaar verbonden panelen.

Inbraakwerende vouwwand

De aluminium vouwwand is inbraakwerend, want is voorzien van beveiligd hang- en sluitwerk en gelaagd veiligheidsglas. “Ik koos voor HR++ isolatieglas dus de vouwwand biedt een perfecte isolatie tegen geluid en temperatuurverschillen,” weet hij.

Voorjaar mag beginnen

Leo is bijna klaar met zijn verbouwing. Nu de volglazen vouwwand staat, volgt er nog een overkapping en gaat hij z’n tuin opnieuw aanleggen. Ook al is de winter nog maar net van start, wat hem betreft mag het voorjaar beginnen. “Dan ervaren we pas écht hoe het is om de woning en de tuin in elkaar over te laten lopen,” weet hij.

Voordelen van glazen vouwwanden

 • green-check

  Veel licht;

 • green-check

  Keuze uit houten of aluminium vouwwanden;

 • green-check

  Isolerend en inbraakwerend;

 • green-check

  Eenvoudig en licht te bedienen;

 • green-check

  Op maat gemaakt en in vele kleuren leverbaar;

 • green-check

  Ruimtes zijn flexibel in te delen.

afspraak_bg

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak!

Overweegt u ook een glazen vouwwand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek in de showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten.