Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Binnenzonwering en kunststof kozijnen in Amersfoort zorgen voor warm woongenot

“Ik heb er eigenlijk al veel te lang mee gewacht”, valt ze met de deur in huis. We spraken met een enthousiaste mevrouw De Graaf uit Amersfoort. Ze woont al ruim 45 jaar met veel plezier in haar bungalette: “We zitten hier zo geweldig”.

Goed gevoel bij Multi Kozijn

Binnen de familie is er al enkele jaren een goede ervaring met Multi Kozijn, en hierdoor komen haar ideeën in een stroomversnelling. “Het gesprek bij Multi Kozijn voelde al zó goed dat ik niet eens verder ben gaan kijken. Soms moet je naar je gevoel luisteren.”, zegt mevrouw De Graaf tevreden.

Beschermd tegen de elementen met kunststof kozijnen

Mevrouw De Graaf liep al zo’n 8 jaar rond met het idee om iets met de buitenkant van de woning te doen. “De voorkant van de woning krijgt de hele dag zon, weer en wind voor z’n kiezen”, beschrijft ze. En hoewel mevrouw De Graaf al jarenlang mag rekenen op de zeer bekwame schilderkunsten van een bekende hobbyschilder, vond ze het toch zonde dat er elke vier jaar weer een nieuwe schilderbeurt nodig was. Het kost immers steeds opnieuw geld en is niet zo duurzaam als kunststof.

Strakke planning en communicatie

De stroomversnelling was daarmee nog niet ten einde. Door een uitgevallen project stonden de monteurs een maand eerder dan de oorspronkelijke planning aan de deur. “Daar moest ik eerst wel even over nadenken”. Maar dankzij goede communicatie vooraf zag ze er geen moment tegenop.

Mevrouw De Graaf vertelt:

“Met jaloezieën tussen het glas blijft alles schoon, blijft de temperatuur aangenaam en kan ik de lichtinval makkelijk regelen,”
Kunststof schuifpui

Kunststof kozijnen

Bij Multi Kozijn vindt u hoogwaardige kunststof kozijnen vervaardigd uit duurzame materialen, waarmee onze kozijnen langdurige levensduur bieden en minimaal onderhoud vereisen. Kunststof is bestand tegen veroudering en weersinvloeden, zoals zon en regen waardoor ze voor een lange tijd mooi blijven. Bij Multi Kozijn heeft u de keuze uit 150 verschillende kleuren met een houtnerf, mat of metallic structuur.

Snelle montage en nette werkwijze

Waar sommige klanten soms opzien tegen de montage, was de klus bij mevrouw De Graaf vlot geklaard. “Het was hartje winter, maar ik heb geen één dag gehad dat er iets in huis openbleef. Ze begonnen met de voordeur en de berging, daarna de pui aan de achterzijde en ze gingen pas verder als het dicht en af was.” Dat was maar goed ook, want mevrouw De Graaf heeft haar hele woning grondig aangepakt. Van kunststof kozijnen, een nieuwe kunststof voordeur en kiepschuifpui, tot en met Keralit gevelbekleding en jaloezieën tussen het glas.

Zonwering en privacy met jaloezieën tussen glas

De jaloezieën tussen het glas in de keuken en slaapkamer bieden een perfecte combinatie van zonwering en privacy. “Doordat er in kunststof niet geboord kon worden, moest ik helaas afscheid nemen van mijn markies aan de voorzijde. Dan is het geweldig dat de jaloezieën tussen het glas zo goed bij de woning passen. Zo blijft alles schoon, blijft de temperatuur aangenaam en kan ik de lichtinval makkelijk regelen,” legt mevrouw uit.

Duurzaam met kunststof en HR++ glas

Op de vraag of duurzaamheid ook een rol speelde om bij Multi Kozijn voor het kunststof productaanbod van Select Windows te kiezen, is mevrouw De Graaf resoluut: “Ja, natuurlijk, dat zie ik hier trouwens ook in de buurt terug. Veel mensen hebben hier kunststof kozijnen. Zo heb ik daarnaast ook HR++ glas. Daar kreeg ik ook nog subsidie op.”

Naast het voordeel dat mevrouw De Graaf subsidie op het glas kreeg, geniet ze daarbij ook van blijvende voordelen van haar duurzame investering. De sterk isolerende werking van kunststof kozijnen, houdt niet alleen de kou, maar ook het geluid van de straat buiten.

Recensie als kers op de taart

Nadat alles vakkundig is geplaatst en netjes is opgeruimd, doet één van de monteurs een poging om mevrouw De Graaf’s interesse te peilen voor het schrijven van een review. “Dan kunt u nog een taart winnen ook”, aldus de monteur. Gezien het prettige contact en de nette werkwijze (en waarschijnlijk ook de taart) hoeft ze daar niet lang over na te denken. “Op een gegeven moment staat er dus iemand met een doos voor de deur. Als ik binnen de doos openmaak, blijkt er een taart in te zitten. Met een foto van de voorkant van m’n huis erop!”. Dankzij de mooie recensie eindigt deze montage niet alleen voor Multi Kozijn, maar ook voor mevrouw De Graaf met een kers op de taart.

Voordelen van kunststof kozijnen

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor kunststof kozijnen voor uw woning? Neem dan gerust eens contact met ons op. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend een afspraak maken voor een bezoek in onze showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten.