Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Dakkapel bij woning in Bunschoten

Rick de Graaf uit Bunschoten stond met grote ogen te kijken hoe snel Multi Kozijn een dakkapel op zijn woning plaatste. Het is voor hem meer dan duidelijk dat de monteurs precies weten wat ze doen. “Ze zijn ook erg goed op elkaar ingespeeld.”

Binnen één dag geplaatst

Rick had op zijn vrije dinsdag om 7:30 uur afgesproken zodat hij alles goed in de gaten kon houden. Tot zijn verbazing zat er een paar uur later al een levensgroot gat in het dak en om 16:00 uur prijkte er een zes meter lange dakkapel. Volledig afgewerkt. “Het was een fantastisch gezicht hoe de laadbak met onze dakkapel erop de straat in kwam gereden,” vindt Rick. Met een hijskraan is deze over het huis getild. “Met één mannetje buiten en twee binnen is de dakkapel vervolgens met een draadloze afstandsbediening op de voorbereide plek gezet. Toen was het afwerken en klaar. Niet normaal hoe snel een op elkaar ingespeeld monteursteam een dakkapel kan plaatsen. Binnen één dag.”

Goede service

Het is wat Rick betreft een prachtig traject geweest. “De monteurs hebben heel netjes gewerkt, dat zie ik ook weleens anders. De service van Multi Kozijn is zoals beloofd top. Als je mailt, krijg je direct reactie. Dat de keuze van Multi Kozijn goed is gebleken, is te zien aan onze prachtige isolerende dakkapel die ons een zee aan ruimte heeft gegeven op zolder.”

Rick vertelt:

“De monteurs hebben heel netjes gewerkt, dat zie ik ook weleens anders."

keralit-bg

Dakkapellen

Multi Kozijn Spakenburg, de Select Windows partner in uw regio, plaatst uw op maat gemaakte dakkapel binnen één dag, inclusief vakkundige afwerking aan binnen- en buitenzijde. Wij bouwen uw kapel geheel traditioneel in de fabriek. Volledig voorzien van onderhoudsvrije materialen en een kunststof Schüco kozijn dat niet van hout te onderscheiden is. Leverbaar in 150 kleuren en voorzien van VKG keurmerk.

Stijgende woningwaarde dankzij dakkapel

Vanaf het moment dat de dakkapel op de woning zat, was de woning van het gezin De Graaf zo’n halve ton meer waard. Volgens de makelaar komt dit omdat de woning opeens 2 à 3 slaapkamers extra heeft. “We hebben de aanschaf er dus direct uit. Al gaat het ons nu vooral om de extra ruimte die we als jong gezin nodig hebben. Wát een verschil met voorheen.”

Dakkapellen met kunststof kozijnen

Zoals afgesproken zijn de kunststof kozijnen van de zes meter lange dakkapel aan de buitenzijde antraciet en van binnen crèmekleurig. Zowel de drie vaste ramen als de drie draaikiepramen zijn voorzien zijn van HR++ isolatieglas. “Ik heb gelijk maar exact passende horren bijbesteld. Wel zo handig.”

Voordelen van onze dakkapellen

 • green-check

  Ruime keuze;

 • green-check

  Binnen één dag geplaatst;

 • green-check

  Onderhoudsvrij;

 • green-check

  Minimaal overlast.

afspraak_bg

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak!

Ben je ook benieuwd naar onze dakkapellen? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek vrijblijvend de showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten.