Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Dakkapel op twee-onder-een-kapwoning

Laat u uw droomhuis schieten als enkel de zolder iets aan de kleine kant is? De familie Overwijk uit Bunschoten niet. Ze hebben ervoor gekozen om een dakkapel met kunststof kozijnen te laten plaatsen over de volledige breedte van hun nieuwe woning. Op deze manier hebben ze alsnog de ruimte gerealiseerd die ze zochten.

Dakkapel met kunststof kozijnen

“Als we het niet gelijk doen, komt het er nooit meer van,” wist mevrouw Overwijk. Aan de achterzijde van de woning hadden de vorige bewoners ooit al eens een kunststof dakkapel geplaatst. Dus zocht de familie Overwijk ook voor de voorzijde van de twee-onder-een-kapwoning een dakkapel met kunststof kozijnen in de kleur van de rest van de woning.

Schitterende dakkapel

“Multi Kozijn ligt op vijf minuten afstand bij onze woning vandaan dus daar zijn we de mogelijkheden van dakkapellen in de uitgebreide showroom gaan bekijken,” vertelt mevrouw Overwijk. “Waarom verder weggaan als het in je eigen dorp aanwezig is? Bovendien hadden we direct een goed gevoel bij de mensen van Multi Kozijn. En dat gevoel klopte. We zijn hartstikke blij met deze keuze. We hebben een schitterende dakkapel met meerdere ramen. Twee vaste ramen en twee draaikiepramen. Het hele traject is perfect verlopen.”

Mevrouw Overwijk vertelt:

"We hadden direct een goed gevoel bij de mensen van Multi Kozijn. En dat gevoel klopte. We zijn hartstikke blij met deze keuze. "

keralit-bg

Dakkapel

Multi Kozijn Spakenburg, de Select Windows partner in uw regio, plaatst uw op maat gemaakte dakkapel binnen één dag, inclusief vakkundige afwerking aan binnen- en buitenzijde. Wij bouwen uw kapel geheel traditioneel in onze moderne Nederlandse fabriek. Volledig voorzien van onderhoudsvrije materialen en een kunststof Schüco kozijn dat niet van hout te onderscheiden is. Leverbaar in 150 kleuren en voorzien van VKG keurmerk.

Dakkapel binnen één dag geplaatst

Mevrouw Overwijk denkt terug: “De jongens van Multi Kozijn bereidden het geheel voor en een poosje later zagen we hoe de dakkapel op een vrachtwagen de straat in kwam rijden. Deze stond er binnen één dag op. De afwerking binnen hebben we zelf verzorgd. ”

Duurzaam en onderhoudsarm

“Onze dochter heeft nu een lekkere grote slaapkamer,” vertelt mevrouw Overwijk die bewust voor kunststof kozijnen heeft gekozen. “Een duurzame en onderhoudsarme oplossing. De kozijnen zitten hoog en droog, dus we hoeven er eigenlijk helemaal niet meer naar om te kijken. In elk geval niet om te schilderen.” Het nieuwe huis van de familie is met de dakkapel gelijk meer waard nu er meer licht en ruimte in de woning is aangebracht.

Voordelen van dakkapellen

 • green-check

  Hoge isolatiewaarde

 • green-check

  Onderhoudsarm

 • green-check

  Veilig en inbraakwerend

 • green-check

  150 verschillende kleuren en structuren

 • green-check

  Op maat gemaakt

 • green-check

  Productie in moderne Nederlandse fabriek

afspraak_bg

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak!

Bent u ook benieuwd of een dakkapel past op úw woning? Neem dan contact op met Multi Kozijn Bunschoten of bezoek de showroom aan de Haarbrug 6 in Spakenburg.