Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Een woning met kozijnen van de toekomst

De familie Makkinje uit Huizen kreeg van een bevriend schilder de tip om kunststof kozijnen te overwegen. Twee kozijnen van hun woning -bouwjaar 1979- hadden slechte plekken volgens de expert. Hij kon deze wel vervangen, maar veel soelaas zou dat niet bieden omdat hij dan van het een in het ander zou rollen. Ze kozen voor kozijnen van de toekomst.

Cor had bij een buurman gezien hoe mooi en modern het zou kunnen zijn om de gehele voorgevel naar zwart te veranderen. Uiteindelijk besloot hij alle kozijnen, ramen, de bergingsdeur, de voordeur én de gevelbekleding door kunststof varianten te vervangen. “We moesten even wennen aan het idee, omdat we bij aanschaf van de woning, 3,5 jaar geleden, deze zwakke plekken niet gezien hebben. Maar we zijn nu hartstikke blij met het resultaat. Ook om ons heen horen we alleen maar positieve reacties,” vertelt hij.

Driehoekige kunststof kozijnen

De familie Makkinje bezocht een aantal showrooms, maar mede dankzij de positieve ervaringen van hun buurman ging de familie in zee met Multi Kozijn. “Zij gaven aan de houten driehoekige kozijnen in de punt van de gevel te kunnen vervangen door kunststof kozijnen, maar wij wilden nu juist af van die vreemde driehoeken. Net als van de bovenlichten boven de ramen.” De woning heeft een totaal andere uitstraling gekregen en mooiste van alles: Cor hoeft de voorzijde nooit meer te schilderen.

Cor vertelt:

“Achteraf gezien was Multi Kozijn de beste keuze. De monteurs die hier bijna 3 weken hebben rondgelopen, waren geweldig: ze waren flexibel, werkten hard, ruimden steeds alles weer netjes op en waren bovenal altijd vrolijk.”

keralit-bg

Energie Kozijn

Ons Energie Kozijn is ons best isolerende kozijn waarmee u niet alleen een duurzame keuze maakt, maar ook kan besparen op uw energierekening. En met de mogelijkheid om deze te bekostigen met de Energiebespaar lening wordt dit nóg voordeliger.

Nieuwe isolerende voordeur

Cor somt op: “We hebben behalve Keralit gevelbekleding aan de voorkant en achterkant voor een klepraam gekozen in zowel de badkamer als in het toilet en op zolder hebben we één vast raam. De rest zijn allemaal draaikiepramen met vier ventilatiestanden. De kunststof voordeur is voorzien van een strookje melkglas en natuurlijk is deze net als de bergingsdeur voorzien van SKG*** beslag. Lekker inbraakwerend dus.

Energie Kozijn: kozijn van de toekomst

Zelf hadden Cor en zijn vrouw zich al verdiept in mogelijke subsidies. Ze ontdekten dat als ze voor triple glas zouden kiezen, ze een leuke subsidie kregen op het project. Dit omdat ze recent ook toevallig vloerisolatie hadden toegepast. De Hollands Blok kozijnen in combinatie met triple glas maakt dat ze Energie Kozijnen hebben, ofwel kozijnen van de toekomst. De isolatiewaarde is enorm. “Dat merkten we ook écht toen het opeens zo hard begon te vriezen afgelopen winter.”

Multi Kozijn de beste keuze

Na de positieve verhalen van zijn buurman over Multi Kozijn, had Cor ook vertrouwen. Het showroombezoek aan de Haarbrug 6 in Bunschoten versterkte dit. “Achteraf gezien was Multi Kozijn de beste keuze. De monteurs die hier bijna 3 weken hebben rondgelopen, waren geweldig: ze waren flexibel, werkten hard, ruimden steeds alles weer netjes op en waren bovenal altijd vrolijk. Dit ondanks de soms aanhoudende regen. Het resultaat is ook precies wat we voor ogen hadden.”

Voordelen van het Energie Kozijn

 • green-check

  Isolatie van het hoogste niveau

 • green-check

  Onderhoudsarm

 • green-check

  Energiebespaar lening mogelijk

 • green-check

  In vele kleuren en structuren mogelijk

 • green-check

  Triple glas

afspraak_bg

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak!

Bent u ook benieuwd of het Energie Kozijn past bij úw woning? Neem dan contact op met Multi Kozijn Bunschoten of bezoek de showroom aan de Haarbrug 6 in Spakenburg.