Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Gehele woning in Amersfoort voorzien van kunststof kozijnen

Onlangs hebben wij de gehele woning van familie Balkenende in Amersfoort voorzien van kunststof kozijnen. “Het begon met een houten badkamerraam dat niet open kon. Een kleine twee jaar later hebben we alle houten kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van de gehele woning vervangen door kunststof,” denkt Odette tevreden terug.

Kunststof kozijnen in de gehele woning

In de woning heeft de familie Balkenende gekozen voor een extra kunststof raam. Zij besloten twee grote kunststof ramen naast elkaar te plaatsen in plaats van één groot raam. “Wát een licht en ruimte biedt dat extra raam zeg. We kijken prachtig mooi uit over het groen van Bunschoten.” Daarnaast is er een isolerende voordeur gemonteerd. De isolatiewaarde van deze voordeur scheelt zo vreselijk veel in stookkosten,” vertelt Odette. “Ik heb het eigenlijk altijd koud, maar sinds de plaatsing van de isolerende voordeur, heb ik de verwarming nog niet aangehad.”

Aan de achterzijde van de woning zijn ook alle ramen vervangen en zijn de houten schuifpuien vervangen door onderhoudsarme, isolerende en inbraakwerende kunststof schuifpuien. Omdat de achterzijde op het zuiden ligt, is hier gekozen voor crèmekleurige kozijnen.

Isolatiewaarde ramen en deuren

“Het was ons in eerste instantie te doen om onderhoudsvriendelijke kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien, maar de isolatiewaarde verraste ons zo dat we doorgepakt hebben. Deze duurzame aanpak scheelt ’s winters veel op je energierekening, maar ook ’s zomers wordt het niet meer zo snikheet binnen,” heeft Odette al gemerkt. “Kunststof kozijnen betekenen een enorme upgrade van je woning.”

Odette vertelt:

“Het was ons in eerste instantie te doen om onderhoudsvriendelijke kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien, maar de isolatiewaarde verraste ons zo dat we doorgepakt hebben."

keralit-bg

Kunststof kozijnen

De nieuwe kunststof kozijnen, gemaakt van verdiepte Schüco profielen in combinatie met de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) zijn nauwelijks van houten kozijnen te onderscheiden. Ze hebben alle voordelen die kunststof biedt. Dus wel de looks, maar niet het onderhoud!

Isolerende voordeur

Alle voordeuren uit de rij woningen in de straat zijn vanuit de bouw, 20 jaar geleden, oranje. “Onze voordeur tochtte enorm dus deze hebben we ook maar gelijk vervangen door een nieuwe, isolerende en inbraakveilige kunststof voordeur in de kleur antraciet. De isolatiewaarde van deze voordeur scheelt zo vreselijk veel in stookkosten,” vertelt Odette. “Ik heb het eigenlijk altijd koud, maar sinds de plaatsing van de isolerende voordeur, heb ik de verwarming nog niet aangehad.”

Gedreven mensen bij Multi Kozijn

We zijn heel blij met de manier waarop we samengewerkt hebben met Multi Kozijn. De keuze was ook snel gemaakt. “We zagen geregeld de busjes van Multi Kozijnen rijden en wij weten uit ervaring dat er vakmensen werken in Bunschoten-Spakenburg. Zij zijn gedreven en leveren vakwerk en kwaliteit.”

Voordelen van kunststof kozijnen

 • green-check

  Ze zijn niet van houten kozijnen te onderscheiden;

 • green-check

  Hoge isolatiewaarde;

 • green-check

  Inbraakwerend;

 • green-check

  Productie in eigen en moderne Nederlandse fabriek;

 • green-check

  Voorzien van een VKG keurmerk;

 • green-check

  15 jaar garantie op de kozijnen, kleur/structuur én de montage.

afspraak_bg

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak!

Overweegt u ook een nieuwe kunststof voordeur of kunststof ramen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek in de showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten.