Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Grote isolerende schuifpui in Amersfoort

Karin en Alberto uit Amersfoort wilden écht graag overstappen naar kunststof kozijnen aan de zuidzijde van hun woning in de wijk Nieuwland, want het vurenhout hield het niet langer vol. Dat er iets gebeuren moest, wisten ze toen ze deze woning vier jaar geleden kochten. We maakten een afspraak bij Multi Kozijn in hun showroom in Bunschoten-Spakenburg.

Isolerende schuifpui geeft ruimte

Ik maakte een afspraak met ze en bezocht hun showroom in Spakenburg. Eigenlijk wilde ik exact hetzelfde als wat ik had, maar dan van kunststof. Toen ik de situatie uitlegde bij Multi Kozijn, opperde de adviseur om een isolerende schuifpui te nemen in plaats van de openslaande tuindeuren terug te brengen. We zouden dan optimaal de tuin kunnen benutten. Een topadvies. Een stukje muur, de openslaande deuren en de vensterbank met een muurtje maakten plaats voor een grote glaspartij. De woning lijkt dankzij de schuifpui zóveel groter nu.”

Draaikiepramen met hor

Op de bovenverdieping is ook een aanpassing gedaan. De uitzetramen naast de vaste ramen werden draaikiepramen, met hor. Doordat de draaikiepramen standaard vier ventilatiestanden hebben, waren ventilatieroosters niet nodig.
“Het geheel is zó mooi. Alle kozijnen en draaidelen zijn wit. Dat is zoals het was.” De antracietkleurige gevelpanelen zijn vervangen door dezelfde kleur Keralit gevelbekleding. “Dat betekent dat we die kant van de woning nooit meer hoeven te schilderen.”

Karin vertelt:

“Het geheel is zó mooi. Alle kozijnen en draaidelen zijn wit. Dat is zoals het was.”

keralit-bg

Kunststof schuifpui

Een schuifpui maakt als open deur één geheel van uw huis en uw tuin. Multi Kozijn biedt u de mogelijkheid uit een schuifpui, kiepschuifpui en hefschuifpui. Dankzij de volglazen delen heeft u onbeperkt zicht naar buiten. Optimaal comfort en gebruiksgemak maken kunststof schuifpuien de investering meer dan waard!

Goede keuze gemaakt

“De kwaliteit, de service, het advies en het meedenken van de mensen van Multi Kozijn is fantastisch geweest. De monteurs waren ook prettig in de omgang. En qua prijs maakte het weinig met de kozijnleveranciers die aan de deur kwamen. Achteraf hebben we precies betaald wat geoffreerd was. Nergens adders onder het gras. Ik vraag me af hoe dat geweest was bij die partijen die onaangekondigd voor de deur stonden…. Wij hebben in elk geval een goede keuze gemaakt.

Voordelen van kunststof schuifpuien

 • green-check

  Naadloze overgang van binnen naar buiten;

 • green-check

  Maakt één geheel van huis en tuin;

 • green-check

  Inbraakwerend;

 • green-check

  Gemakkelijk te bedienen;

 • green-check

  Hoge isolatiewaarde.

afspraak_bg

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak!

Overweegt u ook een onderhoudsarme schuifpui? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek in de showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten.