Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Hele woning kunststof in Kattenbroek

De Amersfoortse wijk Kattenbroek heeft over het algemeen een slechte kwaliteit kozijnen. Daarom heeft de familie Veltman voor de hele woning gekozen voor kunststof kozijnen, ramen, deuren en een schuifpui.

Toe aan kwaliteit

Els en Berry Veltman uit de Amersfoortse wijk Kattenbroek waren na 30 jaar gedoe helemaal klaar met hun slechte sluitende en kwalitatief slechte vurenhouten kozijnen. “Berry heeft de kozijnen altijd goed onderhouden, maar je prikte zo door de kozijnen van de slaapkamers.” Daarom heeft de familie Veltman voor de hele woning gekozen voor kunststof kozijnen, ramen, deuren en een schuifpui.

Draaikiepramen voor gemak

De slaapkamerramen kwamen écht niet meer weg met een nieuwe verfronde, hier moesten kunststof kozijnen komen. Van het een rolden ze in het ander en inmiddels zijn álle kozijnen, ramen, deuren en een schuifpui van kunststof. Els: “Om ze zelf van binnenuit te kunnen zemen, kozen we voor de slaapkamers voor draaikiepramen.”

Els vertelt:

"We hebben maar gelijk de hele woning in het kunststof gezet"

keralit-bg

Kunststof voordeur

Els is ook blij met de kunststof voordeur. “Voorheen zat er glas naast de voordeur. Nu zit er een brede deur met een strook glas in het midden. Heel strak en modern.” De familie Veltman is totaal 13 draaikiepramen, een buitendeur, een erkerdeur, een schuifpui, 13 vaste ramen en een voordeur rijker. Els blikt terug: “Het montageteam werkte in 7,5 dagen keurig rondom van boven naar beneden. Prettig gedaan.”

Isolerende kozijnen

Els gaat verder: “We zitten vaak in de keuken, daar tochtte het en was er veel lawaai van de straat dus daar wilden we uiteindelijk ook iets mee. En omdat de keuken qua kozijn in verbinding staat met de garage, kwam ook de vervanging van de schuifpui van de garage in beeld. Afijn, we hebben maar gelijk de hele woning in het kunststof gezet.” Zelfs de schuifpui van de garage is nu een prachtige antracietkleurig kunststof schuifpui.

Kunststof kozijnen die op hout lijken

Berry heeft bij drie bedrijven rondgekeken naar de mogelijkheden van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Hij kwam om meerdere redenen bij Multi Kozijn uit. “De kunststof kozijnen lijken dankzij de houtnerfstructuur in combinatie met de rechte hoekverbinding exact op hout. Wat ook heel fijn is, is dat we niet meer tegen die minder fraaie scharnierkappen aan hoeven te kijken, maar kunnen genieten van smalle ronde scharnieren. Bovendien spreekt de Duitse degelijkheid van het merk Schüco ons ook wel aan.

Lagere energierekening

De familie woont langs een drukke weg en merkt dankzij de combinatie van kunststof kozijnen, ramen, deuren en de schuifpui in combinatie met HR++ isolatieglas duidelijk dat het binnen stiller is. “Hopelijk merken we ook nog iets aan onze energierekening, maar het was ons vooral om gemak en comfort te doen. We hoeven onze woning nooit meer te schilderen,” besluit Berry blij.

Voordelen van Verosol raamdecoratie

 • green-check

  Volledig op maat gemaakt

 • green-check

  VKG gecertificeerd

 • green-check

  15 jaar garantie op de kleur, structuur en montage

 • green-check

  Inbraakwerend

 • green-check

  Isolerend

 • green-check

  Kleur en structuurmogelijkheden

 • green-check

  Onderhoudsarm

 • green-check

  Bijpassende kunststof dorpel met de uitstraling van natuursteen

afspraak_bg

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak!

Ben je ook benieuwd naar alle mogelijkheden met kunststof voor jouw woning? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek vrijblijvend de showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten.