Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Isolerende kozijnen: minder stoken en nooit meer schilderen

Het is bekend dat de wijk Nieuwland in Amersfoort kampt met houtrot. John Evers laat zien dat elk nadeel een voordeel heeft. “Omdat we nu íets moesten doen, hebben we betere onderhoudsarme en isolerende kozijnen dan we ooit durfden te dromen.”

Lange tijd heeft meneer Evers de kozijnen kunnen oplappen, maar er was geen houden meer aan. “De kozijnen van de serre begaven het en de houtrot in de kozijnen van de slaapkamers en de schuifpui beneden hielden het ook niet meer,” denkt Evers terug.

Showroom Multi Kozijn

“Ik heb mezelf eerst goed op de hoogte gesteld wat wijsheid is, daarna heb ik Peter van Multi Kozijn uitgenodigd om te komen kijken. De showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten sprak me aan en gaf me vertrouwen. De adviseurs namen de tijd om samen tot een goede beslissing te komen.” Inmiddels beschikt Evers over kunststof kozijnen, ramen, deuren en een schuifpui. “Alles wit, keurig in stijl met de rest van de woning. Voor de deur heb ik voor een houtnerf gekozen.”

Marge vertelt:

“Ze hebben een goed en eerlijk advies en werken met professionele, nette en vriendelijke monteurs."

keralit-bg

Kunststof kozijnen

Bij Multi Kozijn vindt u hoogwaardige kunststof kozijnen vervaardigd uit duurzame materialen, waarmee onze kozijnen langdurige levensduur bieden en minimaal onderhoud vereisen. Kunststof Materialen zijn bestand tegen veroudering en weersinvloeden, zoals zon en regen waardoor ze voor een lange tijd mooi blijven. Bij Multi Kozijn heeft u de keuze uit 150 verschillende kleuren met een houtnerf, mat of metallic structuur. Boerderij, nieuwbouw of jaren ’30 woning: voor elke woning hebben wij een passend kunststof kozijn.

Beter wooncomfort met onderhoudsarme en isolerende kozijnen

“Ben zo blij dat ik er na al die jaren houtrot-ellende geen omkijken meer naar heb. Ik hoef de kozijnen zelfs nooit meer te verven. Dat is toch wel even anders dan sommige bewoners hier: houtrot eruit, repareren, schilderen en natuurlijk betalen.” Ik heb de komende 50 jaar geen onderhoud meer aan mijn kozijnen, dankzij de uitstekende isolatie van kunststof kozijnen zijn de stookkosten lager, de geluidsoverlast is weg, het comfort is aanzienlijk verbeterd én ik heb mooie veiligheidsklemmen op de deuren en ramen.”

Beter wooncomfort met onderhoudsarme en isolerende kozijnen

Eén keer mispakken met de houten kozijnen is wat Evers betreft genoeg. “Daarom heb ik me goed ingelezen en laten informeren door het VKG gecertificeerde bedrijf in de kunststof kozijnen, Multi Kozijn. Geef mij maar kwaliteit. Ik durf mensen hier in de wijk met een gerust hart Multi Kozijn te adviseren. Ik zie dan ook regelmatig het busje hier in de wijk.”

Voordelen van kunststof kozijnen

 • green-check

  Niet van houten kozijnen te onderscheiden

 • green-check

  Onderhoudsarm

 • green-check

  Hoge isolatiewaarde

 • green-check

  Verkrijgbaar in veel kleuren en houtstructuren

 • green-check

  Productie in eigen Nederlandse fabriek

 • green-check

  Voorzien van het VKG Keurmerk

afspraak_bg

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak!

Bent u ook benieuwd welke kunststof kozijnen passen bij úw woning? Neem dan contact op met Multi Kozijn Bunschoten of bezoek de showroom aan de Haarbrug 6 in Spakenburg.