Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen in Nieuwland

De familie Koelewijn uit de Amersfoortse wijk Nieuwland woont sinds 7 jaar met veel plezier in hun geschakelde woning. Veel buren hebben hun houten kozijnen inmiddels vervangen door kunststof kozijnen, ramen en deuren. Ook Joyce en Bert hielden het rotten/wegrotten van de kozijnen niet langer tegen en kozen voor onderhoudsarme kunststof kozijnen in hun woning.

Kunststof kozijnen in Nieuwland

De kleine openslaande deuren van de keuken aan de rechterkant van de woning zijn vervangen door een kunststof schuifpui. Om de lijn van de pui door te trekken is ook gekozen voor een isolerende voordeur met eenzelfde verticale tussenstijl. Allemaal in de kleur antraciet met een houtnerfje erin. Op de slaapkamers hebben Bert en Joyce gekozen voor bredere ramen, waaronder draaikiepramen met HR++ isolatieglas inclusief hor. Joyce vertelt: “Het grijze melkglas en de antraciet triplex platen op de gevel hebben plaatsgemaakt voor onderhoudsarme Keralit gevelbekleding met een houtnerf. Niet alleen een prachtig gezicht. We hoeven nu dus helemaal niets meer te schilderen. En het is ook hartstikke isolerend en inbraakveilig nu.”

Vertrouwen in Multi Kozijn

“We krijgen veel reacties uit de buurt dat mensen onze keuze erg mooi vinden. Ook wij zijn zeer tevreden. Ook over de manier waarop alles is gegaan. We zagen de busjes van Multi Kozijn vaak in de buurt rijden dus hebben de showroom in Bunschoten bezocht en een offerte opgevraagd. We vroegen ook bij andere bedrijven offertes op, maar de bedragen lagen dicht bij elkaar. Het vertrouwen in Multi Kozijn gaf de doorslag. Het is dan ook een keurig bedrijf met kwalitatief goede kozijnen en hele nette monteurs. Iedere dag veegden de jongens alles keurig aan.”

Bij deze woning staat de zon continu op de achtergevel. Maar ondanks dat, is het er altijd lekker koel. Dat komt door de goede isolatie met kunststof kozijnen. Daardoor heeft de familie Koelewijn ervoor gekozen om ook de voorkant van de woning te vervangen door kunststof.

 

Joyce vertelt:

“We krijgen veel reacties uit de buurt dat mensen onze keuze erg mooi vinden.”

keralit-bg

Keralit gevelbekleding

Gevelbekleding en dakrandpanelen (ook wel boeidelen of windveren genoemd) van het topmerk Keralit zorgen voor een perfecte afwerking voor uw woning. Keralit gevel bekleding is namelijk niet gevoelig voor weersinvloeden. Multi Kozijn biedt u de keuze uit drie modellen gevelafwerking:

Keralit gevelbekleding

De vorige bewoners hadden de schuurdeur al voorzien van een kunststof kozijn met een isolerende deur. “De kleur vinden we iets te licht en hier zitten nog van die minder mooie scharnierkapjes op de buitenzijde van de deur. Dat hebben we zo gelaten, maar de rest van de voorgevel is donkerder. We hebben voor de schuur wel de Keralit gevelbekleding meegepakt.”

Investeren in kozijnen

Houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen is een flinke investering, maar het woongenot stijgt aanzienlijk en de energierekening daalt. De woning van Joyce en Bert is er zeker meer waard door geworden, maar voorlopig blijven zij met hun twee kinderen zelf genieten van deze investering.

Voordelen van kunststof kozijnen

 • green-check

  Ze zijn niet van houten kozijnen te onderscheiden;

 • green-check

  Hoge isolatiewaarde;

 • green-check

  Inbraakwerend;

 • green-check

  Productie in eigen en moderne Nederlandse fabriek;

 • green-check

  Voorzien van een VKG keurmerk;

 • green-check

  15 jaar garantie op de kozijnen, kleur/structuur én de montage.

afspraak_bg

Maak een afspraak in onze showroom

Overweegt u ook onderhoudsarme kunststof kozijnen, ramen, deuren of een schuifpui? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek in de showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten. Wij helpen u graag.