Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen voor complexe achtergevel in Amersfoort

“Toen we onze woning in de Amersfoortse wijk Nieuwland vier jaar geleden kochten, wisten we dat de kozijnen slecht waren. Tot dit jaar hebben we met veel verf geprobeerd een vervanging van de kozijnen uit te stellen,” denkt Daniëlle terug.

 “Uiteindelijk was er geen houden meer aan. We konden de insectenhor in het kozijn prikken, zo zacht was het hout.” Daniëlle wilde heel graag onderhoudsarme kozijnen, dat was van het begin af aan helder. “Maar hoe dan? We hebben een hele complexe golf in de achtergevel.”

Kunststof kozijnen voor complexe achtergevel

Daniëlle benaderde heel wat bedrijven, maar ze kwamen er bij de meeste kozijnbedrijven niet doorheen. Ik moest de maten maar online invullen. Maar zo eenvoudig is dat niet met een afwijkende bouw. Eén partij reageerde direct met de boodschap dat ze kwamen kijken. Dat was Multi Kozijn. Hetzelfde bedrijf wat we in de buurt vaker zagen rondrijden.”

Daniëlle vertelt:

“Ik hoop dankzij de goede isolatie op een lagere energierekening.”

keralit-bg

Kunststof kozijnen

Bij Multi Kozijn vindt u hoogwaardige kunststof kozijnen vervaardigd uit duurzame materialen, waarmee onze kozijnen langdurige levensduur bieden en minimaal onderhoud vereisen. Kunststof Materialen zijn bestand tegen veroudering en weersinvloeden, zoals zon en regen waardoor ze voor een lange tijd mooi blijven. Bij Multi Kozijn heeft u de keuze uit 150 verschillende kleuren met een houtnerf, mat of metallic structuur. Boerderij, nieuwbouw of jaren ’30 woning: voor elke woning hebben wij een passend kunststof kozijn.

Advies van bouwkundig adviseur

“De adviseurs van Multi Kozijn zijn bij mij thuis komen kijken en ik werd vervolgens in de showroom aan de Haarbrug in Bunschoten uitgenodigd.” Ze nam een familielid dat werkzaam is in de bouw mee voor de kritische vragen. Multi Kozijn kreeg het vuur goed aan de schenen gelegd: ‘Hoe maak je die kromming?’, ‘Hoe sluit je dat aan?’ Op alles was een antwoord en omdat het ook gewoon goed voelde, ging ze de samenwerking met Multi Kozijn aan.

Openslaande tuindeuren

Inmiddels heeft Daniëlle ook kunststof openslaande tuindeuren, twee vaste ramen in het trapgat, een aantal duo-ramen in de slaapkamers en een paar draaikiepramen. Alles voorzien van HR++ isolatieglas. “Ik hoop dankzij de goede isolatie op een lagere energierekening.”

Het genieten kan beginnen

“De buren kozen jaren eerder voor onderhoudsarme kozijnen, ramen en deuren. De buurvrouw merkte bij het zien van onze ramen en deuren op dat de kozijnen er tegenwoordig een stuk mooier uitzien,” vertelt Daniëlle. Op een paar afwerkpuntjes na, zag alles er na anderhalve week verbouwen piekfijn uit. De laatste puntjes zijn later op de i gezet en nu kan het genieten beginnen.

Nooit meer schilderen

Wat ik vooral een heerlijk vooruitzicht vind, is dat we de hoogte niet meer in hoeven om te schilderen. We hebben alleen nog een keukenraam en voordeur van hout. Die zitten aan de noordkant dus kunnen nog wel even mee. Uiteindelijk wordt dat ook kunststof. De blauwe kleur en de nerf van de houten deur en het houten raam komen exact overeen met de nieuwe kunststof kozijnen, ramen en deuren, dus dat kan nog even wachten.

Voordelen van kunststof kozijnen

 • green-check

  10 jaar garantie

 • green-check

  Onderhoudsarm

 • green-check

  Niet van hout te onderscheiden

 • green-check

  Verkrijgbaar in veel kleuren en houtstructuren

 • green-check

  Isolerende werking

afspraak_bg

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak!

Bent u ook benieuwd of kunststof kozijnen passen bij úw woning? Neem dan contact op met Multi Kozijn Bunschoten of bezoek de showroom aan de Haarbrug 6 in Spakenburg.