Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Kunststof schuifpui en achterdeur in Amersfoort

Meneer Dijkman geeft aan dat hun woongenot aanzienlijk verbeterd is sinds zij een kunststof schuifpui en achterdeur bij hun woning in Amersfoort hebben laten monteren. Het hout is vervangen door kunststof wat voor een beter isolatie zorgt. “Nu is de achterzijde potdicht zodat we niet langer de opgewekte warmte verliezen door kieren. Dat het oude dubbelglas vervangen is door HR++ isolatieglas zal daar zeker bij helpen. We merken nu al dat er minder wind binnenkomt en dan moet de winter nog komen.”

Kunststof zorgt voor betere isolatie

Het was meneer Dijkman vooral te doen om betere isolatie, maar het feit dat hij zijn kunststof kozijnen, de achterdeur en schuifpui nooit meer hoeft te schilderen, is een prettige bijkomstigheid. “Het voelt goed om duurzaam bezig te zijn. Daarnaast is het wonderbaarlijk hoe zeer kunststof op hout lijkt.”

Sterk isolerende kunststof schuifpui en achterdeur

“Ik heb een sterk isolerende achterdeur en schuifpui en kijk terug op een hele fijne samenwerking. Toen er iets mis was met de afstelling van de achterdeur, stonden de monteurs direct op de stoep om het euvel te verhelpen. Dat maakt Multi Kozijn een prettige partij.”

Meneer Dijkman vertelt:

“Het voelt goed om duurzaam bezig te zijn. Daarnaast is het wonderbaarlijk hoe zeer kunststof op hout lijkt.”

keralit-bg

Kunststof schuifpui

Een schuifpui maakt als open deur één geheel van uw huis en uw tuin. Multi Kozijn biedt u de mogelijkheid uit een schuifpui, kiepschuifpui en hefschuifpui. Dankzij de volglazen delen heeft u onbeperkt zicht naar buiten. Optimaal comfort en gebruiksgemak maken kunststof schuifpuien de investering meer dan waard!

Multi Kozijn straalt vertrouwen uit

Toen meneer Dijkman erover uit was dat hij zijn achterdeur en schuifpui wilde vervangen door een isolerende achterdeur en schuifpui, ontstond de grote vraag: ‘welke partij neem je daarvoor in de arm?’ Meneer Dijkman denkt terug: “We zagen toevallig een auto van Multi Kozijn door de buurt rijden dus hebben die website opgezocht. Omdat de site vertrouwen uitstraalde, maakten we een afspraak en bezochten we de showroom in Bunschoten. Je denkt lang na over zo’n investering, maar als je de juiste partij gevonden hebt, is het allemaal zo gebeurt. Ze zijn amper een dag bezig geweest.”

Voordelen van kunststof schuifpuien

 • green-check

  Naadloze overgang van binnen naar buiten;

 • green-check

  Maakt één geheel van huis en tuin;

 • green-check

  Inbraakwerend;

 • green-check

  Gemakkelijk te bedienen;

 • green-check

  Hoge isolatiewaarde.

afspraak_bg

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek in de showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten.