Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Kunststof schuifpui en keukenraam met screenline in Utrecht voor vtwonen ‘Verbouwen of Verhuizen’

In deze metamorfose uit het tweede seizoen vtwonen ‘Verbouwen of Verhuizen’ was te zien hoe een kunststof schuifpui met een hijskraan over de woning getild wordt.

Advies geven

Carlein Kieboom, stylist van vtwonen ‘Verbouwen of Verhuizen’ nam in de 4e aflevering een jaren 30 woning in hartje Utrecht onder handen. Daarbij zocht ze een Select Windows partner uit de buurt om de verbouwing bij te staan met een advies over onder meer kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien.

VKG opgeleide monteurs

“Multi Kozijn heeft een topteam,” weet Amanda. “Eigenaren Lambert en Annelies Heijnen worden bijgestaan door twee adviseurs: Alex en Peter. Samen met werkvoorbereider Herbert weten ze altijd alles perfect voor de klant uit de regio Midden Nederland (Utrecht, Amersfoort, ’t Gooi) te regelen. Of het nu een particuliere klant is, een zakelijke of een project betreft, de eigen VKG gecertificeerde monteurs weten wat ze te doen staat.”

Amanda vertelt:

"Multi Kozijn heeft een topteam"

keralit-bg

Screenline®

Bij zonwering tussen het glas is uw zonwering of raamdecoratie volledig geïntegreerd, vrij van onderhoud en dus duurzaam. Uw jaloezieën of plissés black-out (100% verduisterend) bevestigen we tússen het dubbele isolatieglas.

Schuifpui, vast raam en draaikiepraam met Screenline®

In deze metamorfose uit het tweede seizoen vtwonen ‘Verbouwen of Verhuizen’ was te zien hoe een kunststof schuifpui met een hijskraan over de woning getild wordt. “Binnen één dag had het topteam van Select Windows partner Multi Kozijn Spakenburg zowel de hefschuifpui als het vaste raam en het draaikiepraam met Screenline® tussen het glas gemonteerd,” vertelt Amanda Knol, directeur van Select Windows trots.

Goed advies

De bewoners Rik en Tamara zijn in de showroom gaan kijken naar het verschil tussen openslaande deuren en een kunststof schuifpui voor in hun nieuwe woonkeuken. Omdat ze een vrij kleine stadstuin hebben, adviseerde Multi Kozijn om een ruimtebesparende schuifpui met electrische screenline® (jaloezieën tussen het isloatieglas) te kiezen voor de woonkamerzijde. Aan de kant van de keuken maakte Multi Kozijn boven het werkblad een vast raam en een draaikiepraam inclusief Screenline® met handbediening tussen het glas zodat vet en vocht geen kans maken.

Voordelen van jaloezieën

 • green-check

  Isolerende werking

 • green-check

  Onderhoudsvriendelijk

 • green-check

  Voor of tussen het glas

 • green-check

  Flexibiliteit

 • green-check

  Geen inkijk

afspraak_bg

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak!

Bent u ook benieuwd wat voor raamdecoratie goed past bij úw woning? Neem dan contact op met Multi Kozijn Bunschoten of bezoek de showroom aan de Haarbrug 6 in Spakenburg.