Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Kunststof tuindeuren in Bunschoten-Spakenburg

Jurre is blij met zijn zwarte kunststof openslaande deuren. “Onze woning stamt uit 1963. Dan is het zonde om de klassieke tuindeuren te vervangen door een moderne schuifpui of vouwwand. “Dat het kunststof moest zijn, was duidelijk”, vertelt hij. “Zeker omdat de uitvoering in alles op hout lijkt. Dit komt vooral door de rechte hoekverbindingen en de houtnerfstructuur die we gekozen hebben.”

Tuindeuren passen bij deze woning

Jurre vindt de zwarte tuindeuren en de bijbehorende isolerende kozijnen prachtig. “Het matcht mooi bij de zwarte elementen in de woning, zoals de zwarte haard. Ook vinden we het mooi passen bij de klassieke en-suitedeuren met glas-in-lood ramen in het midden van de woning. Het is een chic geheel.”

Zonwerende raamdecoratie

De zonwerende raambekleding van Verosol is ook heel bewust gekozen op de kozijnen. “De plissés van zowel de openslaande deuren als de vaste ramen ernaast zijn keurig op de kozijnen gemonteerd. We kunnen ze zelf verschuiven en met het licht en de mate van inkijk/uitzicht spelen.”

Jurre vertelt:

“De plissés van zowel de openslaande deuren als de vaste ramen ernaast zijn keurig op de kozijnen gemonteerd."

keralit-bg

Kunststof openslaande deuren

Tuindeuren zijn de ideale manier om buiten naar binnen te halen. Met openslaande deuren creëert u bovendien extra licht en daardoor een gevoel van ruimte. U wordt er direct (nóg) vrolijker van. Heerlijk om de tuindeuren op een haakje te zetten. Het is een ideale manier om frisse lucht binnen te halen of te genieten van fluitende vogels. Bij mooi weer gooit u de tuindeuren volledig open. Zo loopt u gemakkelijk van binnen naar buiten (en andersom). Is uw tuin te klein voor openslaande deuren dan kan een ruimtebesparende schuifpui een goed alternatief zijn.

Onderhoudsarme en isolerende openslaande deuren

Jurre is blij met zijn zwarte kunststof openslaande deuren. “De woning stamt uit 1963. Dan is het zonde om de klassieke openslaande deuren te vervangen door een moderne volglazen vouwwand of een schuifpui. We wilden weer een pui met openslaande deuren, dat stond vast,” vertelt hij. “Dat het kunststof moest zijn, was evident. “Zeker omdat dit materiaal in alles op hout lijkt. Dit komt vooral door de rechte hoekverbindingen en de houtnerfstructuur die we gekozen hebben.”

Kwaliteit in huis

Jurre is ervan overtuigd dat hij met de isolerende openslaande deuren van kunststof van Multi Kozijn kwaliteit in huis heeft gehaald. “Zij staan in het dorp en de omgeving bekend als betrouwbaar met een hoge servicegerichtheid. Er is me gezegd dat ik maar hoef te bellen als er vragen zijn. Dat is natuurlijk veel waard. Ik denk dat ik sowieso een streepje voor heb, want al heel wat vrienden en kennissen zijn in de showroom van Multi Kozijn gaan kijken nadat ze onze openslaande deuren bewonderd hebben,” besluit hij lachend.

Voordelen van kunststof openslaande deuren

 • green-check

  Extra licht en daardoor het gevoel van ruimte

 • green-check

  Zorgt voor verbinding tussen binnen en buiten

 • green-check

  In de kleur/structuur die u wenst

 • green-check

  Scharnierkapjes zijn vervangen door rolbandscharnieren

 • green-check

  Onderhoudsarm en nooit meer schilderen

 • green-check

  Volledig op maat gemaakt

 • green-check

  Isolerend en inbraakwerend

afspraak_bg

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak!

Ben je ook benieuwd naar onze isolerende, onderhoudsarme en inbraakwerende openslaande deuren? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek vrijblijvend de showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten.