Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Kunststof voordeur en kozijnen in Leusden

Een familie uit Noord-Holland kocht vorig jaar een jaren ‘70 drive-in-woning in Leusden. Ze hebben alle binnenmuren weggehaald en vervolgens de woonruimte opnieuw ingedeeld met onder andere isolerende en onderhoudsarme kozijnen. Door die verandering werd ook de voorgevel van de woning opnieuw ingedeeld.

HR++ doorvalveilig isolatieglas

”Voorheen zat de woonkamer boven, na de verbouwing is deze naar beneden verplaatst,” vertelt de vrouw des huizes en ze legt uit: “Waar voorheen de garage zat, bevindt zich nu de woonkamer.” De garagedeur is daarom vervangen door 3 hoge ramen met HR++ doorvalveilig isolatieglas. De kunststof kozijnen zijn in de kleur antraciet en die kleur is doorgetrokken naar de naastgelegen nieuwe kunststof voordeur. “Met de oude houten voordeur was kwalitatief niets mis, maar deze vonden we van het begin af aan niet mooi,” denkt ze terug.

Tevreden over Multi Kozijn

“De buren van de buren hadden de kozijnen door Multi Kozijn laten vervangen, mede daarom bezochten we de showroom in Bunschoten. De wachttijd was lang, dus we hebben gelijk besteld. Verder niets vergeleken ofzo. Dit voelde gewoon goed.” En ook achteraf is het gezin zeer tevreden over de werkzaamheden die Multi Kozijn voor ze heeft uitgevoerd. “Toen de strip aan de onderkant van de voordeur niet goed vastzat, stonden ze zo weer voor de deur. Zo hoort het.”

Bewoner vertelt:

“De buren van de buren hadden de kozijnen door Multi Kozijn laten vervangen, mede daarom bezochten we de showroom in Bunschoten.”

Kunststof kozijnen

De nieuwe kunststof kozijnen, gemaakt van verdiepte Schüco profielen in combinatie met de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) zijn nauwelijks van houten kozijnen te onderscheiden. Ze hebben alle voordelen die kunststof biedt. Dus wel de looks, maar niet het onderhoud!

Totaal ander aanzicht

Aan de buitenzijde zijn de isolerende en onderhoudsarme kozijnen uitgevoerd in antraciet, aan de binnenkant zijn zowel de voordeur als de raamkozijnen wit van kleur. Dat steekt prachtig af tegen de olijfgroene muren. “We hebben vanaf de voorkamer vrij uitzicht op wat voorheen de oprit was.” Ook van buitenaf heeft de woning een totaal ander aanzicht gekregen. De woning is heerlijk licht, want aan de achterzijde is een serre met veel glas geplaatst.

Voordelen van kunststof kozijnen

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor kunststof kozijnen voor uw woning? Neem dan gerust eens contact met ons op. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend een afspraak maken voor een bezoek in onze showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten.