Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Lamellendak in Amersfoort

De familie Te Rijdt kende Multi Kozijn al: 15 jaar geleden hebben we al alle houten kozijnen vervangen door isolerende kunststof kozijnen. Nu hebben we een lamellendak geplaatst.

Vaste klant

De familie te Rijdt en Multi Kozijn gaan al lang terug. Bas weet het nog goed: “Ongeveer 15 jaar geleden heeft dit bedrijf in onze oude woning álle houten kozijnen vervangen door isolerende kunststof kozijnen, ramen, deuren en een schuifpui. Dat is zo goed bevallen dan we nu weer bij ze uitkwamen.”

Dakkapellen en een overkapping

Na 27 jaar verhuisde Bas met zijn gezin naar een mooie twee onder-een-kap woning in Amersfoort. De kozijnen zijn van een goede kwaliteit hardhout, dus daar hoefde niets aan te gebeuren. Maar er lag wel een wens voor twee dakkapellen en een overkapping. Omdat Multi Kozijn een fijn en veilig gevoel achter had gelaten, wist Bas bij wie hij moest aankloppen. “Ze hebben een goede naam en je ziet ze overal. Het is ook fijn dat je in de showroom en bij diverse referentieadressen de mogelijkheden van – in ons geval- het lamellendak van Brustor kunt bekijken.”

Bas vertelt:

"Over meerwerk bij last minute veranderingen hebben ze het niet gehad. Dat is Multi Kozijn ten voeten uit!"

keralit-bg

Lamellendak van Brustor

De familie wilde graag een overkapping achter de woning zodat ze droog van binnen naar de garage konden. “Maar zo’n dichte overkapping maakt het huis vaak donker. Om er gevoel bij te krijgen, sprongen we met eigenaar Lambert in de auto om naar zijn Brustor overkapping te kijken. Zó mooi. We waren direct verkocht.

Impact van kunststof kozijnen

Bas denkt terug: “Al je kozijnen vervangen heeft veel impact. Je hele huis zit vol gaten. Doordat Multi Kozijn goed voorbereid was, zaten de kunststof kozijnen er binnen 48 uur in. De organisatie is strak. Het was heel duidelijk wat zij deden en wat voor onze rekening kwam. Ze hebben voor alle onderdelen een apart persoon. Voor verkoop, service en planning en onderling hebben zij ook contact en staat bij allemaal service voorop. Dat zie je. Tijdens zo’n groot project gaan er soms dingen mis, dat is logisch. De vraag is hoe een bedrijf daarmee omgaat. Bij ons was de service en nazorg uitstekend.”

Verosol raamdecoratie

Bas: “Opnieuw superspannend. Je hebt net een huis gekocht voor veel te veel geld en dan zitten er gelijk al twee gaten van vier bij vier in het dak.” Uiteindelijk vergeet je dat snel en inmiddels staan de dakkapellen erop. In de kunststof ramen zitten draaikiepramen waar standaard vier ventilatiestanden opzitten. De insectenhorren klikt Bas er vanuit binnen aan de buitenzijde op. Alles past perfect. Aan de binnenzijde zit Verosol raamdecoratie. Zon- en warmtewerend met behoud van zicht naar buiten.

Kleurkeuze overkapping

Het lamellen dak van de Brustor overkapping gaat automatisch dicht als het regent en opent vanzelf als de zon schijnt. Zo kun je altijd droog de oversteek maken. Ieder lamel heeft z’n eigen gootje dus het druppelt ook niet na. Het enige twijfelgeval voor de familie te Rijdt was de kleur. “We konden voor de lamellen, screens en de paal een aparte kleur kiezen. Weer sprongen we in de auto, dit keer naar de moeder van Lambert. Ook zij had een Brustor, maar dan weer in andere kleuren als de overkapping van Lambert. We hebben al het goede gecombineerd en er een eigen smaak aan gegeven. Prachtig!”

Last minute veranderingen

Tijdens het bouwen van het lamellendak van Brustor wilden we eigenlijk nog een extra verticale paal om de elektriciteitsdraden in weg te werken zodat er bij de horizontale paal ruimte bleef voor een screen. Dat nemen ze dan ook nog op de valreep mee. Over meerwerk hebben ze het niet gehad. Dat is Multi Kozijn ten voeten uit!”

Voordelen van lamellendaken

 • green-check

  Inbraakwerend

 • green-check

  Onderhoudsvriendelijk

 • green-check

  Allerlei kleurencombinaties mogelijk

 • green-check

  Kwaliteitsmerk BRUSTOR

 • green-check

  Meer licht in huis

afspraak_bg

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak!

Overweegt u ook een lamellendak van BRUSTOR? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek in de showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten.