Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Met balkonbeglazing zit u het hele jaar buiten

Fase 3 van het appartementencomplex aan de Zuiderzee Boulevard in Bunschoten is een feit. De balkons zijn een heerlijke plek om uit te kijken over de straat en het water.
Om niet weg te waaien, plaatsen de meeste bewoners balkonbeglazing. “Het kan misschien goedkoper, maar ik heb de beste balkonbeglazing,” weet Jaan de Graaf die zijn balkonbeglazing bij Multi Kozijn in Spakenburg kocht.

Screens op balkonbeglazing

Jaan weet dat hij de Rolls Royce onder de balkonbeglazing heeft “Mijn volglazen schuifdraaisysteem past exact en loopt heerlijk soepel. Ik kan ieder deel afzonderlijk open of dicht zetten. Als ik wil, kan ik er op een later moment heel eenvoudig screens op laten plaatsen. Lekker om het in de zomer binnen koel houden. Het is zo geweldig om met mijn schuifpui open het balkon bij de woonkamer te betrekken,” vindt deze voormalig Nederlands voetballer van IJsselmeervogels, AZ’67 en Go Ahead Eagles.

Mat balkonglas aan de zijkant

Vanuit de bouw is er geen beglazing geplaatst bij deze appartementen, want iedereen heeft andere wensen. Jaan heeft zijn balkon rondom. “Om ervoor te zorgen dat ik de buren niet kan zien en zij mij niet, heb ik matglas aan de zijkanten gekozen. Ook aan de onderkant is het balkonglas mat. Ik zit open en voor mijn gevoel toch beschermd. Ik kan hier het hele jaar zitten. De glazen panelen beschermen me regen, wind, lawaai en stof wanneer deze gesloten zijn. En met het balkonglas open geniet ik van het heerlijke weer.”

Jaan vertelt:

“Ze zijn gewoon het beste bedrijf in het dorp en ver daarom heen. De service en garantie zijn hier ongekend goed.”

Balkonbeglazing

Met een glazen wand op uw balkon of veranda kunt u ongelimiteerd genieten van uw buitenruimtes; ongeacht het weer! Bij Multi Kozijn vind u hoogwaardige balkon beglazing en glazen schuifwanden voor 365 dagen genot. Tijdens een gratis adviesgesprek bespreken we de mogelijkheden en bieden we advies over de optimale maat en stijl die aansluiten bij uw woonwensen.

Service en garantie

De keuze voor Multi Kozijn was snel gemaakt. “Ze zijn gewoon het beste bedrijf in het dorp en ver daarom heen. Bovendien vind ik het belangrijk om de plaatselijke onderneming iets te gunnen. Als er iets mis is met mijn balkonbeglazing, weet ik dat ik Lambert maar een belletje hoef te geven. De service en garantie zijn hier ongekend goed. Ik heb tegen mijn buren gezegd dat ze er goed aan doen hun balkonglas ook bij Multi Kozijn aan te schaffen.”

Voordelen van balkonbeglazing

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een dakkapel voor uw woning? Neem dan gerust eens contact met ons op. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend een afspraak maken voor een bezoek in onze showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten.