Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Openslaande deuren in Amersfoort

De schuifpui aan de achterzijde van de woning van familie Murk begon na 30 jaar mankementen te vertonen. “De aluminium schuifpui was versleten, niet inbraakveilig, matig geïsoleerd en de houten constructie eromheen begon houtrot te vertonen waardoor we af en toe last hadden van inwatering.”

Inbraakveilige openslaande deuren

“Heerlijk dat we dit stuk van de achterpui nooit meer hoeven te schilderen. Ook is het een prettig gevoel dat de achterpui nu goed isoleert en inbraakveilig is. Het dubbele glas dat niet meer naar behoren zijn werk deed, is vervangen door HR++ isolatieglas, dus we zijn nu helemaal up-to-date.”

Goede samenwerking

De familie Murk kijkt terug op een goede samenwerking met Multi Kozijn. “De oude pui is er ’s ochtends uitgehaald en na een dag keihard werken zaten de isolerende kozijnen en tuindeuren er ’s avonds al in. De gehele deurpartij werd als één pakket met een hijskraan over het huis getild. Een machtig gezicht. Ik was bang dat alles onder het stof zou zitten, maar dat viel me erg mee. De monteurs hebben behalve vakkundig namelijk heel netjes gewerkt. Ze hadden vooraf de vloerbedekking keurig beschermd en ze ruimden tussentijds steeds alles meteen op. De verbouwing is me 100% meegevallen. We genieten nu elke dag van onze nieuwe achterpui.” Aldus de heer Murk.

Familie Murk vertelt:

“De oude pui is er ’s ochtends uitgehaald en na een dag keihard werken zaten de isolerende kozijnen en tuindeuren er ’s avonds al in.”

Isolatieglas

Dát u isolatieglas wenst is helder, maar welk soort? Gelaagd, gehard, zonwerend glas, brandwerend, tripple of misschien zelfs verwarmd glas of raamdecoratie tússen het glas? U kunt bij Multi Kozijn alle kanten op. De juiste keuze isolatieglas, hangt af van uw persoonlijke situatie. Heeft u het vaak warm? Heeft u last van geluidsoverlast? Voelt u zich veilig? En hoe belangrijk is privacy? Een goed advies over isolatieglas belangrijk.

Kunststof ramen

De raamkozijnen aan weerszijden van de openslaande deuren zijn sinds de verbouwing ook van kunststof. Net iets smaller dan voorheen omdat de schuifpui iets breder was dan de tuindeuren. Maar als je dat niet weet, zie je dat niet. De binnenzijde van de openslaande deuren en de kunststof raamkozijnen zijn crèmekleurig en de buitenkant antraciet. Net zoals dat voorheen het geval was. Je ziet amper verschil met de kleur van de houten raamkozijnen op de eerste verdieping.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

De keuze voor Multi Kozijn was snel gemaakt, want meneer Murk zocht een partij uit de regio die alles in één hand heeft. Hij zag regelmatig busjes rondrijden van Multi Kozijn en ook het bezoek aan de showroom beviel goed. “Je kunt dan alsnog het hele internet afstruinen, maar onze keuze was snel gemaakt. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij zo’n aanschaf voorop. We weten dat er een goede service en garantie is.”

Voordelen van isolatieglas

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor isolatieglas voor uw woning? Neem dan gerust eens contact met ons op. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend een afspraak maken voor een bezoek in onze showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten.