Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Openslaande tuindeuren in Soest

In samenwerking met VT Wonen hebben wij in een vrijstaande woning in Soest matzwarte openslaande deuren geplaatst en de ramen voorzien van Verosol raambekleding.

Nieuwe kozijnen in vtwonen

De invloed van openslaande tuindeuren of een schuifpui kent Multi Kozijn Spakenburg als geen ander. In de uitzending van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’ in Soest adviseerden Select Windows en vtwonen styliste Liza over het probleem met de vele raampartijen waar bewoners Daan en Milica moeite mee hadden. Als Select Windows partner voor de regio Utrecht namen wij de kozijnmontage op ons en zorgden onze monteurs Donny en Ramon op een slimme manier voor een mooie metamorfose!

Sfeer creëren

Daan en Milica verhuisden van een klein appartement in hartje Utrecht recent naar een vrijstaande woning in Soest. Het nieuwe huis is vier keer zo groot als hun vorige woning, zie dat maar eens gezellig in te richten. Daarbij komt dat L-vormige woonkamer rondom voorzien is van raampartijen waardoor ze maar niet tot de juiste sfeer kwamen. Daarom riepen ze de hulp in van Select Windows en vtwonen.

Handige kozijnen

Onderhoudsarm betekent bij Multi Kozijn: nooit meer schilderen

keralit-bg

Verosol raamdecoratie

Om tijdens het gamen geen last te hebben van het licht is gekozen voor Verosol binnenzonwering (stof 812, kleur Zand beige 741). Hierdoor is er wel uitzicht naar buiten, maar heeft Daan geen last van zonlicht op het scherm of warmte van buiten. En hij kan zelf de positie van de zonwering bepalen. Dat is het ideal aan deze zonwering.

Woonkamer verbinden met tuin

In overleg met styliste van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’, Liza, wordt besloten om het grote vaste raam te vervangen door 2 extra brede openslaande deuren. Prachtig om op deze manier de woonkamer te verbinden met de ruime tuin. En heel relaxt want de isolerende en inbraakwerende tuindeuren zijn onderhoudsarm, dat betekent nooit meer schilderen.

Achterdeur vervangen door vast raam

Omdat één openslaande tuindeur nu tevens dient als loopdeur, vervangen Donny en Ramon de achterdeur door een isolerend vast raam met HR++ glas rechtstreeks op de dorpel. In het glas van het vaste raam zit een ventilatierooster, want bij goede isolatie hoort ook de juiste ventilatie.

Zwarte kunststof kozijnen

Daan houdt van antieke meubels en zwarte accenten, de openslaande deuren en de bijbehorende kunststof kozijnen en het vaste raam zijn dan ook aan zowel de binnenzijde als aan de buitenkant matzwart (ultra mat RAL 9004). De bestaande houten kozijnen zijn in dezelfde matzwarte Ral kleur geschilderd als de kunststof openslaande deuren en het vaste raam. Ook het hang- en sluitwerk en de slanke ronde scharnieren van de tuindeuren zijn zwart. Een prachtig geheel dus met een sfeer die uitstekend past bij de stijl van de woning.

Voordelen van Verosol raamdecoratie

 • green-check

  Exact passend in jouw kunststof kozijn

 • green-check

  Geen inkijk, wel zicht naar buiten

 • green-check

  Geen schroef- en boorgaten

 • green-check

  Isolerende werking

afspraak_bg

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak!

Ben je ook benieuwd naar onze isolerende, onderhoudsarme en inbraakwerende openslaande deuren? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek vrijblijvend de showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten.