Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Schuifpui en kantelkiepdeuren in Nijkerk

De familie Tol kocht vorig jaar maart een vrijstaande woning in Nijkerk. Een verbouwing maakte hun woonwensen waar.

Uitstekend advies

De familie Tol kocht vorig jaar maart een vrijstaande woning in Nijkerk. Daar zaten wat gebreken aan waarvan ze precies wisten hoe ze deze konden verbeteren. Ze zijn al aardig op weg. “Multi Kozijn geeft uitstekend advies,” vindt Christiaan Tol. Nu heeft hij namelijk een deur die ventileert. Deze extra functionaliteit komt goed uit in zo’n natte ruimte. Hij licht toe: “Het is eigenlijk een groot kunststof draaikiepraam waar je doorheen kunt lopen.” Doordat het glas tot aan de grond reikt, krijg je een chic geheel.

Sterk in afwerking

Christiaan kende Multikozijn nog van een klus in zijn eerdere huis.  “Wij woonden in de Amersfoortse wijk Nieuwland waar bij de bouw gebruik is gemaakt van vurenhouten kozijnen. Wij hebben ze altijd goed onderhouden, maar we konden slecht bij het driehoekige zolderraam. Dat dreigde rot te worden en hebben we vervangen door een kunststof raam. Wij hebben toen hele goede ervaringen opgedaan met Multi Kozijn. Ze zijn vooral sterk in de afwerking. Zo gebruiken ze bijvoorbeeld in de afwerking lood in plaats van kunststof,” weet Christiaan.

Christiaan vertelt:

Multi Kozijn is vooral sterk in de afwerking. Ook nu valt de goede afwerking op"

keralit-bg

Kunststof kantelkiepdeur

De bijkeuken werd al snel een badkamer met een kantelkiepdeur en in het verlengde toveren ze binnenkort de garage om in een saunaruimte. Ook daar komt een kiepkanteldeur met tot aan de grond glas. Hierdoor creëert de familie Tol een muur van glas zodat sauna en badkamer mooi in elkaar overlopen.

Kunststof schuifpui

“In de woonkamer hebben we de houten schuifpui vervangen door een onderhoudsarme kunststof schuifpui. In de nieuwe badkamer en saunaruimte hadden we eigenlijk een kunststof deur in gedachten. Na een bezoek in de showroom van Multi Kozijn, is dit een kantelkiepdeur geworden.

Zwarte kunststof kozijnen

Een deel van de beoogde kunststof kozijnen zit al in hun ‘nieuwe’ woning te Nijkerk. De binnenzijde is mat donkergrijs, tegen het zwart aan. De buitenzijde van de onderhoudsarme kozijnen zijn glad wit (ral 9001). “Ook nu valt de goede afwerking op. Het afkitten bijvoorbeeld doen ze niet direct. De monteur geeft me de kans om zelf eerst muurtjes bij te werken. Er moet nog veel gebeuren, maar het geheel wordt heel mooi. Onder meer verven we de donkere buitenzijde wit. Over een maand of twee komt Multi Kozijn de tweede kantelkiepdeur plaatsen.”

Voordelen van kunststof schuifpuien

 • green-check

  Naadloze overgang van binnen naar buiten

 • green-check

  Onderhoudsvriendelijk

 • green-check

  Bespaar op energiekosten

 • green-check

  Voorzien van het VKG keurmerk

 • green-check

  Meer licht in huis

 • green-check

  Inbraakwerend

 • green-check

  Gemakkelijk te bedienen

 • green-check

  Meer dan 150 kleuren en structuren mogelijk

afspraak_bg

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak!

Bent u ook benieuwd wat een schuifpui of draaikiepdeuren kunnen betekenen voor úw woning? Neem dan contact op met Multi Kozijn Bunschoten of bezoek de showroom aan de Haarbrug 6 in Spakenburg. Hier kijkt u op uw gemak wat er zoals te verkrijgen is aan kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien.