Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Van aluminium naar kunststof kozijnen in Hoevelaken

De familie Huttenga uit Hoevelaken woont al ruim 30 jaar in een geschakelde jaren 70 woning. De aluminium kozijnen waren op. “Dan moet je een zoektocht starten wat je wil en met wie je in zee gaat. Wij wilden alles in één keer goed vervangen. Dan moet je opletten dat je niet de verkeerde keuzes maakt,” denkt meneer Huttenga terug.

Ondanks de slechte isolatie (de warmte lekte overal weg) stelden ze een renovatie steeds weer uit. “Totdat onze dochter haar woning renoveerde en aangaf zeer tevreden te zijn over Multi Kozijn. Zo kwamen wij daar ook terecht.”

Perfect geluidsisolatie

De familie móest renoveren omdat de oude kozijnen écht aan vervanging toe waren. De grootste wens was om onderhoudsarm te wonen. Dat is gelukt. “Wat een heerlijke bijvangst is, is dat we dankzij de kozijnen en het isolatieglas de straat amper meer horen. We hebben sinds de renovatie het staartje van de hittegolf meegepakt. We merken al direct dat het veel minder warm werd binnen.”

Huttenga vertelt:

“In negen dagen tijd hebben twee monteurs alles keurig vernieuwd en zowel binnen als buiten, naar volle tevredenheid afgewerkt. Nu zitten we tochtvrij, geluidsvrij en volledig geïsoleerd. Wát een verschil.

keralit-bg

Keralit Gevelbekleding

De gevelbekleding is eraf gehaald, geïsoleerd en vervangen door Keralit gevelbekleding. Keralit gevelbekleding biedt het beste van twee werelden: duurzaamheid en esthetiek. Met zijn weerbestendige eigenschappen en onderhoudsarme karakter, bespaart het u tijd en geld terwijl het de uitstraling van uw huis verbetert.

Draaikiepramen met vier ventilatiestanden

Inmiddels is zowel de voor- als de achtergevel volledig vernieuwd van dit huis in Hoevelaken. De aluminium kozijnen zijn vervangen door kunststof kozijnen en onderhoudsarme draaikiepramen waar standaard vier ventilatiestanden op zitten. De gevelbekleding is eraf gehaald, geïsoleerd en vervangen door Keralit gevelbekleding. “In negen dagen tijd hebben twee monteurs alles keurig vernieuwd en zowel binnen als buiten, naar volle tevredenheid afgewerkt. Nu zitten we tochtvrij, geluidsvrij en volledig geïsoleerd. Wát een verschil. Het lijkt wel of we in een nieuw huis wonen,” zegt de heer Huttenga.

Raamdecoratie op onderhoudsarme kozijnen

De familie Huttenga heeft vanuit de showroom tal van keuzes gemaakt. “We zaten lekker met een kopje koffie aan een tafel en hebben alles samen met de adviseur zo voorbereid dat we alles in één keer geleverd kregen. Voordeel is dat alles dan ook naadloos past, inclusief raamdecoratie en horren. En dat is gelukt. De heer Huttenga somt op: “Het dubbelglas is overal vervangen door HR++ isolatieglas. Op de slaapkamers aan de zuidkant hebben we zonwerend glas gekozen. Op de benedenverdieping prijkt overal Verosol raamdecoratie op de kozijnen. In de badkamer kozen we voor Screenline® waarbij de raamdecoratie tússen het isolatieglas zit.”

Achterdeur en voordeur in antraciet

Voor de onderhoudsarme kozijnen en ramen is gekozen voor de gladde structuur in verkeerswit. De voordeur en de achterdeur zijn antraciet. “Een prachtig contrast,” vindt de heer Huttenga en hij gaat verder: “Al kun je bij Multi Kozijn de voordeur volledig naar eigen smaak samenstellen, mijn vrouw en ik zagen een mooie standaard deur met een lang smal raam in de deur en een zijraam met melkglas. Die hebben we gelijk gekozen.”

Voordelen van kunststof voordeuren

 • green-check

  10 jaar garantie

 • green-check

  Onderhoudsarm

 • green-check

  Niet van hout te onderscheiden

 • green-check

  Verkrijgbaar in veel kleuren en houtstructuren

 • green-check

  Geen zichtbare naden, schroef- of boorgaten

afspraak_bg

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak!

Bent u ook benieuwd of gevelbekleding past bij úw woning? Neem dan contact op met Multi Kozijn Bunschoten of bezoek de showroom aan de Haarbrug 6 in Spakenburg.