Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Verliefd op de Solarlux vouwwand

Als een poosje lang zat de familie De Groot op de wip: verbouwen of verhuizen? Tim de Groot schetst: “We wonen in Amersfoort in een geschakelde woning uit 1980. Een fijn huis in een leuke buurt, dus uiteindelijk besloten we te verbouwen. En goed ook. Met nieuwe onderhoudsarme kozijnen, nieuwe keuken, nieuwe badkamer, een Solarlux vouwwand in de achterpui en nieuwe vloeren door het hele huis.” De woning is inmiddels flink in prijs gestegen.

Verliefd op een vouwwand

“Mijn vrouw had bij VT Wonen de Solarlux vouwwand gezien en was meteen verliefd. Nou dan weet je het wel.” Tim bezocht met zijn vrouw twee showrooms in Bunschoten om deze pui in het echt te zien. “We hadden bij de persoon Lambert van Multi Kozijn uit Spakenburg direct een heel goed gevoel. Zijn verhaal klopte en we hadden een sterk gevoel van vertrouwen bij hem,” denkt hij terug.

Enorme eyecatcher

“Inmiddels sloeg de vlam tussen mij en de schuifwand ook over. Wát een mooi ding. Een enorme glaspartij met smalle profielen. In tegenstelling tot een schuifpui kan de vouwwand in de volledige breedte open. De woning versmelt op dat moment volledig met de natuur. Het is een enorme eye-catcher waarvan niemand die ons huis ooit zou kopen, zou zeggen ‘doe maar niet’.”

Tim vertelt:

“Mijn vrouw had bij VT Wonen de Solarlux vouwwand gezien en was meteen verliefd. Nou dan weet je het wel.”

keralit-bg

Vouwwand

Er is veel mogelijk met een vouwwand; u kunt kiezen uit verschillende kleuren en materialen, de verhoudingen en hoeven niet altijd in een buitenmuur geplaatst te worden. Bij Multi Kozijn bieden we u graag op maat gemaakt advies om aan uw woonwensen te voldoen.

Woongenot stijgt

De Solarlux vouwwand zit in de uitbouw en kan in iedere gewenste stand open en dicht. Zelfs als de wand helemaal dicht is, is er vrij zicht op de tuin waardoor we de natuur als het ware in huis halen. “Niet normaal wat de enorme lichtinval met onze woning heeft gedaan. Behalve de meerwaarde is het dus vooral een grote stap vooruit in ons woongenot. Daar dragen de zwarte kunststof kozijnen (die ik nooit meer hoef te verven) enorm aan bij. Deze zijn net als de vouwwand sterk isolerend en inbraakwerend,” weet Tim.

Dakkapellen

“De jongens van Multi Kozijn hebben snel en netjes gewerkt. We hebben ook flink gelachen met ze. Volgend jaar zien we ze weer, denk ik. Want we willen twee onderhoudsarme dakkapellen laten plaatsen. Ik zie nu wat licht teweeg brengt.” Tim voorspelt: “De dakkapellen zullen qua licht en ruimte boven bewerkstelligen wat de vouwwand beneden doet.”

Voordelen van vouwwanden

 • green-check

  Veel licht

 • green-check

  Keuze uit houten of aluminium vouwwanden

 • green-check

  Isolerend en inbraakwerend

 • green-check

  Eenvoudig en licht te bedienen

 • green-check

  Op maat gemaakt en in velen kleuren leverbaar

 • green-check

  Ruimtes zijn flexibel in te delen

afspraak_bg

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak!

Bent u ook benieuwd of een vouwwand past bij úw woning? Neem dan contact op met Multi Kozijn Bunschoten of bezoek de showroom aan de Haarbrug 6 in Spakenburg.