Multi Kozijn Spakenburg – Kunststof kozijnen

Zwarte kunststof schuifpui in Hoogland

Nog voordat de familie Marcus hun geschakelde woning uit 1971 in Hoogland kocht, besloten ze een aanbouw te plaatsen met een schuifpui.

Woning lijkt groter

Nog voordat de familie Marcus hun geschakelde woning uit 1971 in Hoogland kocht, besloten ze een aanbouw te plaatsen met een schuifpui. “Ik kan niet wachten totdat de zon gaat schijnen en we kunnen gaan genieten van onze kuststof schuifpui,” vertelt Thomas. Onze woning lijkt groter met kunststof schuifpui.

Het genieten kan beginnen

De achterdeur en het vaste raam hebben plaatsgemaakt voor een schuifpui van 4,80 meter. “Met glas tot aan de grond,” zegt Thomas trots. “Dit geeft een enorme hoeveelheid licht waardoor de woning veel groter lijkt. Als we de schuifpui openzetten, zitten we vanaf de eettafel voor ons gevoel buiten.” Thomas kan niet wachten totdat de temperaturen op gaan lopen. “Zeker als dan ook de tuin klaar is, kan het grote genieten beginnen.”

Thomas vertelt:

“Ik kan niet wachten totdat de zon gaat schijnen en we kunnen gaan genieten van onze kuststof schuifpui”

Zwarte kunststof kozijnen

Thomas kon kiezen uit zo’n beetje alle kleuren van de regenboog. Hij ging voor zwart. Met een houtnerf. Enorm chic. Zelfs in gesloten toestand lijkt het of hij in de tuin zit, wat moet dat straks zijn als de 2.40 meter grote pui straks openstaat? Met het bijpassende zonnescherm verlengt hij nóg eens zijn leefruimte.

Nooit meer schilderen

Thomas was dan ook blij dat hij Multi Kozijn ontdekte in zijn zoektocht. Wij hadden niet per se een kunststof schuifpui gehoeven, maar nu dat het geval is, zijn we enorm tevreden. De uitstraling is gelijk aan hout, het isoleert heel goed en we hoeven de pui nooit meer te schilderen. De rest van de woning is grotendeels al van kunststof dus de kwasten komen bij de familie Marcus alleen nog uit de schuur voor de voorzijde van de woning.

Naar de showroom voor een schuifpui

Het was nog lastig om een partij te vinden die de familie Marcus aan een schuifpui kon helpen. “Er zijn hier in de regio praktisch geen showrooms te vinden. Niet voor houten schuifpuien, maar ook niet voor kunststof schuifpuien. Je wil toch eerst op je gemak de mogelijkheden bekijken voordat je iets koopt.”

Voordelen van kunststof schuifpuien

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een kunststof schuifpui voor uw woning? Neem dan gerust eens contact met ons op. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend een afspraak maken voor een bezoek in onze showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten.