Johan en Claudia kochten zeven jaar geleden hun woning in Almere. Twee jaar terug merkten ze dat de houten kozijnen slecht werden en steeds meer ramen lekten. Johan denkt terug: “We vervingen er een paar, maar na de laatste schilderbeurt waren er opnieuw ramen kapot. Voor een huis van 30 jaar oud is het dan tijd voor kunststof raamkozijnen.” Dit was het moment dat zij Multi Kozijn hadden ingeschakeld om maar liefst 20 kunststof raamkozijnen te monteren.

Geld vrijspelen voor kunststof raamkozijnen

Johan is slim geweest. Hij heeft dankzij de lage rentestand zijn woning kunnen herfinancieren. Hiermee speelde hij behoorlijk wat geld vrij dat hij nu slim investeert. Dit levert hem dubbele winst op: zijn woning is meer waard en hij stookt dankzij de sterk isolerende kozijnen, ramen en achterdeur niet langer voor de mussen.

Fijne samenwerking

Johan kijkt terug op een prettige samenwerking met Multi Kozijn. “Je kunt goed zien dat de monteurs gewend zijn om in een bestaande woning te werken. Alles wordt keurig afgedekt en de monteurs denken uitstekend mee.” Johan schetst: “We hebben 2 ramen in een betonnen muur waar een deel vensterbank aan zat en een deel een blokje beton. Een hele vreemde constructie, waar de monteurs nu een mooie lange vensterbank van hebben gemaakt. Dat meedenken is zo belangrijk, zeker als je een ingewikkelde woning hebt,” besluit Johan.

Lees het hele verhaal over de verbouwing van Johan en Claudia.