De familie van der Wielen uit Amersfoort koos voor aluminium kozijnen. In 2014 kocht de familie een woning in de wijk Nieuwland. Aafke en haar partner Jeroen wisten dat het een klushuis zou zijn. Op een gegeven moment kom je niet meer weg met repareren en schilderen. Dan komt renoveren ter sprake. Eind vorig jaar ondernam de familie actie. “Samen met de buren hebben we de straat afgestruind om inspiratie op te doen. Heel wat huizen hadden al afscheid genomen van het rottende hout. We zagen kunststof en aluminium kozijnen en horizontale en verticale ramen. In verschillende kleuren en in meerdere uitstralingen met bijvoorbeeld melkglas,” denkt Aafke terug.

Samen met de buren gekozen voor aluminium kozijnen

De familie van der Wielen koos samen met de buren voor 6 grote aluminium ramen in de kleur crème wit. Overdwars. “Zo creëer je eenheid en rust.” Omdat Multi Kozijn al meerdere huizen in de buurt onder handen had genomen en de verhalen van buurtbewoners positief waren, stond de leverancier vast.

Goede samenwerking

Familie van der Wielen is erg blij met de samenwerking. Aafke vat samen: “De vakspecialisten van Multi Kozijn zijn klantvriendelijk en het team dat we drie dagen over de vloer hebben gehad bestond uit keurige vaklui. Ik zou het zo weer doen.”

Lees ook het complete verhaal van familie van der Wielen.