Multi Kozijn heeft een aluminium vouwwand in Hilversum gemonteerd. Leo Bakker vertelt trots: “Binnen en buiten zijn dankzij de aluminium vouwwand van vier meter volledig met elkaar verbonden. In open toestand is van de vier delen van een meter amper meer iets terug te vinden. De harmonicadeuren schuiven soepel naar een willekeurige kant.” Heerlijk, maar ook als de vouwwand gesloten is, is deze door de hoeveelheid glas een verademing.

Vouwwand over de hele breedte van de gevel

“Met de oude schuifpui liepen we ook gemakkelijk van binnen naar buiten, maar deze schuifpui was eigenlijk te klein voor de oppervlakte van de woning,” vertelt Leo. “Om de vouwwand over de gehele breedte te kunnen plaatsen, was extra versteviging nodig met een balk. Niet helemaal standaard, dus een echte klus voor Multi Kozijn.”

Erg tevreden over de service van Multi Kozijn

Het was even doorbijten, maar uiteindelijk was de aluminium vouwwand in Hilversum in vier dagen gemonteerd. “We hadden keurige jongens over de vloer, die alles aan het einde van de dag opruimden. Ze waren ook zeer behulpzaam,” denkt Leo terug. “Ik had ergens een stroomstoring en ondanks dat dit niets met hun werkzaamheden te maken had, hielp een van de monteurs me bij het oplossen ervan.” Leo kijkt terug op een positieve ervaring met de monteurs van Multi Kozijn.

Lees het hele verhaal over de verbouwing van Leo.