Een jong gezin kocht zeven jaar geleden een 2-laagse tussenwoning uit de jaren ’90 in Almere. Begin dit jaar was het de hoogste tijd om de kozijnen aan te pakken. Zo heeft onder meer de aluminium schuifpui plaatsgemaakt voor openslaande deuren bij de woning in Almere.

“We wilden graag meer licht in de woonkamer,” vertelt de bewoner. “Met de bestaande aluminium schuifpui aan de achterzijde van de woning was niets mis, maar we wilden graag extra brede aluminium openslaande deuren.”

Antracietkleurige aluminium openslaande deuren

Deze klanten zijn heel tevreden. “Van begin tot het einde van het traject verliep alles goed. We kijken terug op een prettige samenwerking. We zijn heel blij met onze antracietkleurige openslaande deuren van in totaal 2,70 meter bij 5 meter. Vanzelfsprekend met splinternieuw HR++ isolatieglas.

Tuin bij woning betrekken

“De extra brede tuindeuren hebben veel meer lichtinval dan de schuifpui waardoor het nieuwe interieur nog stralender overkomt. En als we binnen zitten, kijken we volledig de tuin in waardoor we de tuin als het ware bij de woning betrekken. Mooi hoor. Ook heel fijn dat de monteur zonder morren gelijk weer voor de deur staat als er nog even iets opnieuw afgesteld moet worden.”

Maak een afspraak in onze showroom in Bunschoten

Overweegt u ook aluminium openslaande deuren in Almere? Neem dan vrijblijvend contact met ons via het informatieformulier en maak een afspraak voor bezoek in de showroom aan de Haarbrug 6 in Bunschoten.

Lees ook het hele verhaal van deze verbouwing in Almere.