De familie Zwarts woont 14 jaar in deze geschakelde woning in Almere. Het huis zelf is ruim 30 jaar oud. Ondanks de ouderdom zagen de houten kozijnen er eigenlijk nog prima uit. “Dat kan ook niet anders met een vader die schilder is. Alles staat hier altijd keurig in de lak. Maar we merkten dat het hang- en sluitwerk z’n beste tijd gehad had. Je moest je kont gebruiken om een deur goed te sluiten en wilden we een raam sluiten, dan moesten we zo hard trekken dat deze bijna door de sponning ging. We wilden niet voor half werk gaan dus gingen maar gelijk voor kunststof kozijnen, draaikiepramen waar standaard vier ventilatiestanden op zitten, openslaande deuren, dakramen en een sterk isolerende voordeur.”

Kunststof kozijnen in Almere

Wendy is ook erg blij met de keuze van Screenline® raamdecoratie tussen het HR++ isolatieglas in de keuken, de badkamer en de slaapkamer. “De jaloezieën kunnen niet vies worden. Dit was een gouden tip van Multi Kozijn.” In de winter zijn kunststof kozijnen met HR++ glas natuurlijk allemaal lekker isolerend waardoor het wooncomfort toeneemt, maar Wendy kijkt nu vooral uit naar de zomer. We kunnen dankzij onze openslaande tuindeuren nu het halve huis openzetten. Ben benieuwd hoe we dat gaan ervaren. Ik vermoed dat het genieten wordt”, lacht ze.

Lees ook het complete renovatieverhaal van de familie Zwarts waarin Wendy vertelt waarom ze kozen voor een partij met ervaring in kunststof kozijnen.